Home Events Active Living Event

25 september 2020, 09.30-17.30 uur

Active Living Event

Wil jij nieuwe kennis, inspiratie en praktische tips op doen over complexe vraagstukken uit de wereld van sport en bewegen? Kom naar het Active Living Event voor sport- en beweegprofessionals op 25 september (09.30-17.30 uur) in het HONIG-complex. Dit oude fabrieksterrein is een bolwerk van beweging, activiteit en creativiteit in Nijmegen. Hier ontstaan nieuwe ideeën voor op je werkplek!

 

Voor wie?
Ben jij beroepsmatig geïnteresseerd in de thema’s: inrichting beweegvriendelijke leefomgeving, aangepast sporten, beweegstimulering jeugd, diversiteit en acceptatie in de sport, relatie topsport(evenement) en breedtesport of technologie & actieve leefstijl? Meld je dan aan.

Dit is geen congres waarbij je de hele dag toehoorder bent, maar een actieve dag voor professionals en wetenschappers uit zorg & welzijn, overheid, sportorganisaties of onderwijs, in de meest brede zin: van fysiotherapeuten en buurtsportcoaches en van beleidsmedewerkers tot docenten bewegingsonderwijs!

Waarom deelnemen?
In Nijmegen ontmoet je andere professionals om samen aan de slag te gaan met een complex vraagstuk uit de wereld van sport en bewegen. In de ochtend- en middag kun je aan een ander vraagstuk werken. Deze zijn gerelateerd aan de thema's:

Het vraagstuk wordt ingeleid door een spreker uit het werkveld. Vervolgens wordt met externe, begeleiders in 'een werkplaats' nagedacht over mogelijke oplossingen voor het vraagstuk. Ieder brengt zijn eigen perspectief in. Op 25 september draait het niet om uitgebreide en uitvoerige analyses, maar streven we naar oplossingen en praktische inzichten, die je direct kunt toepassen op je werkplek. Denken & doen in optima forma!

Wat krijg je?

  • verfrissende kijk op je werkveld
  • kennis opdoen en delen
  • direct toepasbare praktische tips en ideeën
  • kennismaken en samenwerken met met collega-professionals
  • creatieve werkvormen
  • ludieke actieve invulling van de lunchpauze, o.a. yoga of een wandeling met een gids

Kosten en aanmelden
Voor €50,- kun je een hele dag kennis, adviezen, werkmaterialen en connecties uit het werkveld verzamelen, krijg je goed verzorgde catering van de nabije horeca, kun je deelnemen aan een sportieve activiteit tijdens de pauze (optioneel) en ontvang je een follow up van de behaalde resultaten.

Gegeven de ruimte kunnen we helaas maar 100 deelnemers verwelkomen.  Meld je dus snel aan!

 

HONIG-complex, Nijmegen
€50,-

static

HONIG-complex

Nijmegen

25-9-2020 00:00:00

Health Valley Partners