Home Events ahti update 'Slimme toepassingen van data in de zorg'

14 september 2017, 16.00 - 18.00 uur

ahti update 'Slimme toepassingen van data in de zorg'

De ahti update die plaatsvindt op donderdag 14 september 2017, van 16.00-18.00 uur, in het Amsterdam health & technology center (AHTC) gaat over ‘Slimme toepassingen van data in de zorg’. De sprekers zijn Prof. Dr. Rob van der Mei van het CWI (Centrum Wiskunde & Informatica) en Jaap-Frank Ponstein, directeur van Ambulance Amsterdam.
 
Waarover?
Ambulancezorg is in toenemende mate een complexe zaak geworden. De metropool Amsterdam maakt de logistiek nog een tikkeltje uitdagender. Toch lukt het dankzij slimme technologie en data-analyses om knelpunten op te lossen, kosten te beheersen en de regie over de processen te behouden. Hoe doen zij dit? En wat kunnen anderen in de zorg hiervan leren? Voor het programma vindt u ook op onze website: ahti.nl/smartlogistics

Waarom ahti updates?
Ahti updates brengen de werelden van technologie en zorg dichter bij elkaar. Staan stil bij hoe het slimmer kan, of beter moet. Iedere maand onder een ander thema en telkens met een andere partner uit de wetenschap en het maatschappelijke veld.

Komt u ook?
Kunt u ons laten weten of u 14 september aanwezig zult zijn? Aanmelden voor dit event kan met een antwoord op deze mail. U ontvangt van ons een bevestiging met het programma en andere informatie. Let op: het aantal deelnemers is beperkt. Toegang is op volgorde van aanmelding.
 
 
Amsterdam health & technology center
gratis
Aanmelden

static

Amsterdam health & technology center
Paasheuvelweg 25, Tower C4 
1105 BP Amsterdam

Health Valley Partners

RSS 2.0