Home Events Avicenna: Health Hack

15 februari 2020 - 16 februari 2020

Avicenna: Health Hack

Voor de derde keer op rij vindt dit jaar het meest innovatieve weekend vol hacken plaats in Utrecht op 15 & 16 februari 2020, namelijk de Avicenna: Health Hack. Het doel van de Avicenna: Health Hack is om middels creatieve en technische innovatie problemen in de gezondheidszorg aan te pakken. Wij stimuleren hiermee interdisciplinaire samenwerking om zo tot de best doordachte oplossingen te komen.

Onder deskundige begeleiding van het gerenommeerde Massachusetts Institute of Technology, beter bekend als MIT, wordt op de vooruitstrevende Hogeschool Utrecht een brug geslagen tussen de gezondheidszorg en IT-sector. Studenten, zorgprofessionals, programmeurs, wetenschappers en andere gepassioneerden kunnen in het weekend van 15 & 16 februari 2020 samen op zoek gaan naar innovatieve oplossingen voor een van de grootste zorgvraagstukken van vandaag: de vergrijzende samenleving. Om dit evenement tot een nog groter succes te kunnen maken zijn wij verheugd om ook dit jaar weer met nieuwe partners in zee te gaan.

Bent u geïnteresseerd in een partnership, het inbrengen van een vraagstuk of mogelijke deelname aan de hackathon? Wij kijken uit naar een kennismaking en beantwoorden al uw vragen vrijblijvend via: avicenna.healthhackathon@gmail.com. Samen kunnen wij kijken naar de diverse mogelijkheden die een samenwerking met ons kan betekenen voor u!
, Utrecht
gratis

staticUtrecht

Health Valley Partners