Home Events Bezoek het Techmed Simulatie Centrum

28 januari 2020, 13.00 - 16.30 uur

Bezoek het Techmed Simulatie Centrum

Health Valley Partners on Tour

Deelname is gratis en uitsluitend voor partners van Health Valley.

Op dinsdag 28 januari 2020 organiseert Health Valley Netherlands in samenwerking met haar partner de Universiteit Twente de netwerkbijeenkomst “Health Valley Partners on Tour - Bezoek het TechMed Simulatie Centre.

Tijdens deze bijeenkomst krijg jij als partner van Health Valley de unieke mogelijkheid om een kijkje te nemen in het Techmed Simulatie Centrum. Dit is een centrum voor medische innovatie. Dit expertisecentrum biedt diverse mogelijkheden voor onderwijs en onderzoek op het gebied van technisch, medische ontwikkelingen. De meest recente state of the art simulatie technologie wordt ingezet voor onderwijs en onderzoek op het gebied van gezondheidszorg. Het simulatiecentrum wordt ingezet voor het opleiden van studenten, het bijscholen van medisch professionals en het testen van nieuwe technologie. Ook vormt het simulatiecentrum een inspiratiebron voor onderzoekers. Daarmee fungeert het centrum als aanjager van innovatie voor de gezondheidszorg.
13.00 – 13.30 uur: Ontvangst en koffie
13.30 – 14.00 uur: Welkom en introductie door het TechMed Centre
14.00 – 16.00 uur: Rondleiding door het TechMed Centre met diverse stops zoals het simulatie centrum, eHealth house en meer.
16.00 – 16.30 uur: Borrelen en einde

static

Campus Universiteit Twente, TechMed Centre (gebouw nr 18, op plattegronden genoemd Technohal)
Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede

Health Valley Partners