Home Events Blockchain en Health

24 januari 2019, 14.30-17.00 uur (aansluitend borrel)

Blockchain en Health

voorbeelden en oplossingen uit de praktijk


Op donderdag 24 januari tijdens de nationale eHealth Week, organiseren wij samen met SaxionNovel-Ten Zorginstituut Nederland (ZIN) een middag rondom Blockchain in de Health sector. Van Blockchain wordt gezegd dat het de grootste technologische innovatie is sinds de komst van internet. Wat kan een nieuwe technologie als Blockchain betekenen voor de zorg? En welke gevolgen heeft dit voor eerder gemaakte afspraken en uitgangspunten voor gegevensuitwisseling in de zorg? Zijn administratieve processen efficiënter in te richten en kan de burger regie krijgen over zijn eigen zorggegevens met behulp van Blockchain? Laat je deze middag inspireren door inspirerende voorbeelden uit de praktijk!
 

Voor wie interessant? 

Mensen die werkzaam zijn in de zorg,  logistiek, financien, farmacie, blockchain of bij een koepelorganisatie of mensen die werkzaam zijn als (innovatie)manager. 
 
De Gasfabriek , Zutphenseweg 6b, 7418 AJ Deventer
gratis
Aanmelden
14.30 uur Inloop en ontvangst

15.00 uur Welkom

15.10 uur Inleiding door Peter Langela Novel-T en inhoudelijk programma
Er komen een aantal Keynotesprekers, waaronder o.a Idius Felix van Zorginstituut Nederland en een spreker vanuit de dagelijkse praktijk aan het woord. Aansluitend vind er een groepsdiscussie plaats en een wrap up van de middag.

17.00 uur Netwerkborrel
Peter Langela (Novel-T )
Idius Felix (Zorginstituut Nederland)

Stichting Health Valley Netherlands

Meer over deze partner

static

De Gasfabriek
Zutphenseweg 6b
7418 AJ Deventer

Health Valley Partners

RSS 2.0