Home Events CapitalChange

22 september 2021 - 24 september 2021

CapitalChange

gesprek met de sparringpartners en investeerders

Bijzondere kans voor regionale ondernemers met groeiambitie: in gesprek met de sparringpartners en investeerders van CapitalChange

CCnamestraight-1.png

Regionale ondernemers met een groei-ambitie of de verwezenlijking van een exit-strategie, en daarbij op zoek zijn naar advies en ondersteuning kunnen op 22, 23, en 24 september kennismaken met de sparringpartners en investeerders van CapitalChange. Een groep specialisten op het terrein van groei, waarde-creatie, fusies en overnames, die ook de mogelijkheid hebben om te investeren. Een unieke kans.

CapitalChange bestaat uit ervaren ondernemers en CEO’s met een lange staat van dienst (lees meer over de ervaring van de partners onderaan dit bericht). Ze ondersteunen directeuren, grootaandeelhouders en managementteams bij alles wat met groei en waarde-creatie te maken heeft, in alle fases van hun onderneming. Het kan daarbij bijvoorbeeld gaan over het aantrekken van kapitaal, het maken van een overnameplan of het verkopen van een bedrijf.

Sparringpartners

The Economic Board is deze samenwerking aangegaan, omdat CapitalChange uit de regio Arnhem – Nijmegen – Wageningen komt. De partners hebben daardoor een sterke band met de regio en houden bij hun ondersteuning het belang van de regio altijd in het achterhoofd. Zo zijn ze in staat om mooie koppelingen te maken binnen het regionale bedrijfsleven.

Daarbij komt dat de partners van CapitalChange geen adviseurs, maar echte sparringpartners zijn. Ze werken hands-on en helpen bedrijven te groeien en bloeien. Ze trekken samen met een ondernemer op, zonder op zijn of haar stoel te gaan zitten, en ondersteunen bij alles wat belangrijk is. Ook interessant is dat de partners de mogelijkheid hebben om zelf te investeren in bedrijven.

Vrijblijvende gesprekken

De gesprekken die in september gepland staan zijn vrijblijvend en zijn bedoeld als kennismaking. Ondernemers die gebruik willen maken van deze mogelijkheid, kunnen contact opnemen met Richard Dobbelmann: “We plannen alleen gesprekken in als we verwachten dat er een goede aansluiting is. CapitalChange zoekt bedrijven met een sterke focus op groei en waarde-creatie of bedrijven die bezig zijn met een verkoop of een ander soort exit.”

→ Ondernemers die gebruik willen maken van deze mogelijkheid of op zoek zijn naar meer informatie, kunnen contact opnemen met Richard Dobbelmann: r.dobbelmann@theeconomicboard.com of via 0654757573

Capital Change en AWI Software

Manon Borsboom is samen met Paul Hijmans sinds anderhalf jaar co-CEO van AWI Software. AWI maakt voornamelijk software voor volmachtbedrijven en service providers, maar ook voor verzekeraars en eindklanten. Borsboom en Hijmans zijn daarnaast aandeelhouder van de overkoepelende holding 4 Insurance.

Borsboom kent Robert van der Plas van CapitalChange al meer dan 15 jaar. Van der Plas is sinds 2017, samen met CapitalChange-collega Albert Marseille, voor zestig procent eigenaar van AWI Software en later van 4 Insurance. Bij de herpositionering van het bedrijf vroeg hij Borsboom om mededirecteur te worden. Er vonden daarnaast meerdere overnames en fusies plaats: Differ Solutions in 2019, EURO-motive vorig jaar en momenteel FinConnect. Mede daardoor heeft AWI nu een breder aanbod en boort het nieuwe doelgroepen, waaronder verzekeraars, aan.

→ Lees hier het hele interview

→  Bekijk ook deze two-pager.

n.t.b., regio Arnhem – Nijmegen-Wageningen
gratis

static

n.t.b.

regio Arnhem – Nijmegen-Wageningen

22-9-2021 00:00:00

Health Valley Partners