Home Events Challenge & Congress van de Sustainable Healthcare Challenge

31 mei 2018, 10.00 uur t/m 17.30 uur

Challenge & Congress van de Sustainable Healthcare Challenge

Help nieuwe startups op weg en werk mee aan een duurzame gezondheidszorg voor iedereen

Op de Challenge & Congress (C&C) komt het hele jaar van de SHC samen! Op dit event zullen pictches van innovatieve zorgstartups (Challenge) en sprekers (Congress) elkaar afwisselen. Het event wordt afgesloten met de live-bidding waar het publiek en de SHC-partners in-cash of in-kind kunnen bieden op de pitchende start-ups om hen op weg te helpen. Hiermee komen alle facetten van de SHC’s aanpak samen: het inspireren van mensen voor zorginnovatie, het stimuleren van studenten en young professionals om een idee na te jagen, het faciliteren van groei voor start-ups door ze een publiek en prijzen te bieden, en het verbinden van ons netwerk met de aanwezige studenten.

Voor wie

Vanwege de combinatie van een challenge en een congres is dit event interessant voor meerdere groepen. Omdat de SHC gelooft dat we alleen samen tot echt goede nieuwe zorginnovaties kunnen komen, brengen wij diverse partijen samen. Zo is ons eigen netwerk aanwezig, met o.a. partners, supportpartijen, coaches, startups en experts, maar komen er ook vele externen. Denk daarbij natuurlijk aan studenten en young professionals, maar ook aan bestuurders, directeuren, medisch specialisten, investeerders en innovatoren.


 
AFAS, Philipsstraat 9, Leusden
€20 niet-studenten, €10 studenten
Tijdens de C&C zullen inspirerende sprekers het publiek aan het denken zetten en met hen in discussie gaan. Zij zullen worden afgewisseld met startups die hun inspirerende idee pitchen. Gedurende de dag zullen ook de SHC-trajectdeelnemers hun idee en voortgang laten zien door middel van een poster sessie. Het programma zal eindigen met een spannende live-bidding, waarna de netwerkborrel start. Als publiek wordt u aangespoord om tijdens de live bidding spontaan een “bod” te doen in de vorm van bijvoorbeeld expertise, om een startup waarin u veel potentie ziet verder op weg te helpen. In 2017 werd er 14.000 euro aan prijzengeld uitgedeeld en konden startups onder andere consultatie-uren, publiciteit, werkplekken, proeftuinen, inspiratiereizen en samenwerkingsverbanden winnen.

static

AFAS
Philipsstraat 9
Leusden

31-5-2018 00:00:00

Health Valley Partners