Home Events Circulaire ICT-inkoop in de zorg

10 juni 2021, 12.00 - 13.00 uur

Circulaire ICT-inkoop in de zorg

Webinar

Steeds meer organisaties hebben de ambitie om circulaire stappen te zetten in hun bedrijfsvoering. Circulaire ICT is echter een nog vrij onbekend terrein en de mogelijkheden zijn momenteel nog beperkt. Binnen de zorg ligt de focus vaak op het besparen van geld, waardoor er goedkope maar niet duurzame producten ingekocht wordt. Dit zien wij graag anders. Daarom organiseren COPPA, KplusV, Health Valley en Kiemt dit webinar. 

Met dit webinar willen we ondernemers, (semi) overheid, zorg-, onderwijs – en kennisinstellingen, organisaties, opdrachtgevers en managers werkzaam in de zorg- en ICT-sector meenemen in de mogelijkheden, kansen en uitdagingen en een handreiking bieden om circulaire stappen te zetten.

COPPA, het toonaangevende inkoopadviesbureau in de zorg en overheid, geeft een kijkje in de ICT-mogelijkheden binnen de zorgsector. Erick Wuestman van KplusV zal ons meenemen in de Rapid Circular Contracting (RCC), de inkoopmethode die organisaties een beproefde methode biedt om bij te dragen aan een betere wereld. Tevens bespreken we een aantal inspirerende cases.

Schuif online aan!
Schuif donderdag 10 juni 2021 van 12.00 – 13.00 uur online aan en krijg meer inzicht over de kansen, mogelijkheden, uitdagingen en wat nodig is om circulaire ICT binnen de zorgsector te versnellen. Ook is het mogelijk om vragen te stellen via onze live chatbox!

Interesse? Geef je hieronder dan direct kosteloos op en zet de datum alvast in je agenda! Wij zetten de laatste puntjes nog even op de i, de uitnodiging met het volledige programma volgt binnenkort! Voel je vrij om deze uitnodiging te delen met je netwerk.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door COPPA, KplusV, Health Valley en Kiemt en wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Gelderland en ProCirc. 

online
gratis
10-6-2021 00:00:00

Health Valley Partners