Home Events Co-Creation Day Twente

02 november 2017, 14.30 – 18.00

Co-Creation Day Twente

Samen investeren in nieuwe ideeën om innovatie verder te brengen? Tegenwoordig gebeurt dit vaker dan ooit en dit laat zien wat we eigenlijk allemaal stiekem al wel weten. Samen bereik je meer dan alleen, co-creatie brengt innovatie verder!

Tijdens de Grants Week Twente organiseert Oost NL in samenwerking met Saxion en UT Twente op donderdagmiddag 2 november een co-creation event voor alle bedrijven, onderzoekers, studenten, de lokale gemeenten en andere belanghebbenden in Twente. Het event waar je van Bas Nijhuis hoort hoe je samenwerkt op een internationaal podium, nieuwe contacten kunt op doen om innovatie verder te brengen en kennis kunt nemen van alle regelingen die Oost NL en de RVO bieden op het gebied van innovatiebevordering, kennisuitwisseling en clustervorming.

Over de innovatiefinancieringsmarkt
Vernieuwen binnen het individuele bedrijf is goed. Samenwerken met andere partijen is nog beter. Dit brengt de innovatie tot een hoger niveau. Maar dit soort projecten ontstaan niet vanzelf. Oost NL faciliteert deze processen en is actief in het traject nog voordat een project een project is. Tijdens de innovatiefinancieringsmarkt kun je kennis nemen van alle regelingen waarbij Oost NL ondersteuning biedt zoals MIND, Boost4Health, AcTTiVate, ROCKET, DigiPro en Vroege Fase Financiering. 

Deelname voor dit event is gratis maar er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
DesignLab Twente
gratis
Aanmelden
14.30 uur Inloop
15.00 uur Welkom door Frank Kersin, Managing Director van het DesignLab Twente
15.15 uur Keynote: Bas Nijhuis over samenwerken op een internationaal podium en ondernemen
16.00 uur Innovatiefinancieringsmarkt met Drinks & Bites
18.30 uur Einde
Bas Nijhuis
De in Enschede geboren Bas Nijhuis staat bekend als een van de topscheidsrechters van Nederland. Hoe lastig is het vak scheidsrechter eigenlijk? Hoe verloopt de communicatie met zijn assistenten? En wat vind hij van de huidige technologische ontwikkelingen in het voetbal? Al deze onderwerpen komen naar voren. Naast zijn rol als scheidrechter speelt hij ook in op zaken waar hij als ondernemer mee te maken heeft.

static

DesignLab Twente
Hengelosestraat 500
Enschede

Health Valley Partners

RSS 2.0