Home Events Computable Awards 2017

31 oktober 2017

Computable Awards 2017

Computable reikt op dinsdag 31 oktober 2017 voor de twaalfde keer op rij de Computable Awards uit, de belangrijkste ICT-prijzen van Nederland. Deze prijzen worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers én de vakjury in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden.

Uit de partijen die zijn voorgedragen heeft de onafhankelijke vakjury voor elke award een lijst met genomineerden geselecteerd. Bij de projectcategorieën zijn dit er vijf, voor de overige categorieën zijn tien genomineerden geselecteerd.

Het aantal keren dat een partij is voorgedragen voor een nominatie speelde geen rol, de kwaliteit van de onderbouwing en informatie over het genoemde project wel. De ranking door de jury en het aantal stemmen van Computable-lezers bepalen elk voor de helft welke genomineerde de award op 31 oktober a.s. mee naar huis zal nemen.

Health Valley feliciteert haar partners met de nominatie beste ‘ICT-project van het jaar in de zorg’ in de categorie Digital Innovation of The Year: 

  • Jouw Omgeving, en; 
  • MobileCare/Nettie (met het project  Zorg Dichtbij i.s.m. The Economic Board Groningen) 

Stem

De ranking door de jury en het aantal stemmen van Computable-lezers bepalen elk voor de helft welke genomineerde de award op 31 oktober a.s. mee naar huis zal nemen.  Je kunt je stem uitbrengen tot en met 8 oktober 2017. 

6056032.jpg

n.t.b. , , Utrecht
gratis
Aanmelden

static

n.t.b.

Utrecht

Health Valley Partners

RSS 2.0