Interactieve bijeenkomst in WAGENINGEN

9 november 2017

Home Events Bijeenkomst in WAGENINGEN Succes in Europa: Concepts for a Healthy Life

09 november 2017, 09.00 - 13.30 uur

Bijeenkomst in WAGENINGEN Succes in Europa: Concepts for a Healthy Life

Bent u actief op het gebied van:
  • Health Technology and Delivery Systems: ontwikkeling en toepassing van hoog technologische en sociaal-maatschappelijke oplossingen in de zorg en medische sector.
  • Healthy Brain: de relatie tussen het menselijk brein (moleculair, gedrag, etc.) en het welzijn en de gezondheid van de mens.
  • Personalized Health and Nutrition: maatwerk van zorg en voeding op het niveau van de individuele mens, met ook de inzet van de kansen die technologie en biochemie ons bieden.
En:
  • werkt u samen met partners in Oost-Nederland of elders in Europa aan innovatie? Of wilt u zakendoen met dergelijke partijen en is uw bedrijf gevestigd in Oost-Nederland? Meld u dan aan voor één van de onderstaande interactieve bijeenkomst(en).

Wat?

Hoe kunt u meer business genereren in Europa? Hoe komt u aan de juiste kennis, toegang tot netwerken en EU-budget? Leer van de ervaringen van anderen, deel uw behoefte aan eventuele samenwerking en hoor meer over de ondersteuning die u kunt krijgen.

Het Innovatieprofiel Oost-Nederland biedt een duidelijk profiel dat ons onderscheidt van andere Europese regio's. Hoe kunnen we ons nog sterker positioneren in Europa en onze kansen op EU-budget vergroten? Voor meer informatie zie deze pagina en de website www.east-netherlands-region.eu.
 

Aanmelden

Meld u direct aan voor een bijeenkomst bij u in de buurt via onderstaande paarse button AANMELDEN. Deelname is gratis. In oktober maken we meer informatie bekend over het programma. 
 

Waar?

Ontmoet elkaar op een van de geplande bijeenkomsten: 

Wij zien uit naar uw komst! 

Het Innovatieprofiel Oost-Nederland is een gezamenlijk initiatief van netwerkorganisaties, kennisinstellingen, universiteiten, werkgeversorganisaties en de provincie Gelderland, Provincie Overijssel, CHE, FoodValley NL, HAN, Health Valley, NovelT, KiEMT, Radboud UMC, Radboud Universiteit, Saxion, Oost NL, Universiteit Twente, Van Hall Larenstein, VNO-NCW Midden, Wageningen University & Research, Windesheim. Ook voor het vlaggenschip Concepts for a Healthy Life is een stakeholdersgroep geformeerd waarin vele instellingen en bedrijven samenwerken: Provincie Gelderland, Provincie Overijssel, FoodValley NL, HAN, Health Valley, NovelT, Radboudumc, Radboud Universiteit, Saxion, Oost NL, Universiteit Twente, Wageningen University & Research, Windesheim, Demcon, Health Innovation Park, Roessingh Research & Development en Sint Maartenskliniek. 
conceptsforahealthylife2017.jpg

Lumen betekent ‘licht’ en is een uitstekende naam voor dit bijzondere gebouw. Het gebouw ligt bij de entree van Wageningen Campus. Lumen was het eerste nieuwe campusgebouw en is volledig ontworpen rondom haar gebruikers en omgeving. Licht, natuurlijke materialen, groen en water bepalen het beeld in en om Lumen.
gratis
11 deelnemers

Het programma vindt in de ochtend plaats van 9.00 tot 13.30 uur. 

Menrike Menkveld (Alliantie Voeding in de Zorg / Wageningen Universiteit & Research)
Pim Lindhout (Solynta)
Ruud Albers (Nutrileads)

static

WageningenUR, Lumen, gebouw 100
Droevendaalsesteeg 3a
6798 PB Wageningen

9-11-2017 00:00:00

Health Valley Partners