Home Events Digital Summit Euregio 2021

19 mei 2021

Digital Summit Euregio 2021

Online congres voor digitale trends & strategieën

De Digital Summit Euregio vindt op 19 mei plaats van 09:00 tot 17:00 uur. Het is het grootse hybride digitale congres in de regio, gericht op bedrijven, leidinggevenden en iedereen die geïnteresseerd is in de digitale wereld. De DSE heeft voor het eerst deze titel, maar was hiervoor 8 jaar bekend onder de titel “IT-Strategie-Kongress Nord Westfalen”.

Startup-competitie

Onder leiding van de Digital Hub münsterLAND hebben startups de mogelijkheid om zich aan de deelnemers te presenteren als onderdeel van een pitchwedstrijd in de track "Digital Business Models". De winnaar wordt op de middag van het evenement bepaald. Daarnaast kunnen de deelnemers zich verheugen op een gespreksronde met corporate startups en lezingen over succesvol geïmplementeerde digitale bedrijfsmodellen. Er zijn prijsgelden met een totale waarde van €7.000. Aanmelden is mogelijk tot 31.03.2021. Het team van Digital Hub münsterLAND zal alle inzendingen bekijken en neemt na de sluitingsdatum contact op.

Aanmelden

Aanmelden voor het event: https://digital-summit.eu/nl/anmeldung/

Aanmelden voor startup-competitie: https://digital-summit.eu/nl/startup-wettbewerb/

Organisatie

Het event wordt georganiseerd door IT-Forum Nord Westfalen, IHK Nord Westfalen, Digital Hub münsterLAND, NDIX en Oost NL.

Meer informatie is beschikbaar op de website van het event: https://digital-summit.eu/nl/

online
gratis

Bedrijfsleiders, IT-besluitvormers, managers en geïnteresseerden in digitale onderwerpen, komen samen om te praten over digitalisering, online strategieën, megatrends en meer. Er worden interessante hoofdthema’s verwacht van internationale én Euregionale CIO’s en bedrijfsleiders, evenals van andere spelers in de digitaliseringsbranche. Duitse en Nederlandse digitaliseringsdeskundigen spreken in drie parallelle tracks "Strategie en Megatrends", "Digitale bedrijfsmodellen" en "Digitale Euregio" over digitale onderwerpen, trends en strategieën. De voertaal van het event is Duits en Engels.

Health Valley Partners