DMEA – Connecting Digital Health
Home Events DMEA 2021

07 juni 2021 - 11 juni 2021

DMEA 2021

Europa’s grootste evenement op het gebied van Health-IT biedt ook in 2021 een platform voor fabrikanten, gebruikers en vertegenwoordigers uit politieke en wetenschappelijke kringen om de actuele ontwikkelingen binnen de sector te ontdekken, informatie met elkaar te delen en van elkaars ervaringen te leren.

Informeren, voorlichten en netwerken – dat is waar de DMEA – Connecting Digital Health voor staat. Van 7 tot en met 11 juni 2021 komen de belangrijkste thema’s rondom medische technologie, IT-beveiliging en de digitalisering van zorgprocessen in een digitaal jasje aan de orde.   

Een virtueel bezoek aan de DMEA geeft u de gelegenheid uw netwerk uit te breiden en u te laten informeren over de laatste ontwikkelingen binnen de sector. Toegang tot het portaal is na registratie gratis. Tickets voor deelname aan het programma kosten €69,-. Registreren of een ticket kopen is mogelijk via onderstaande buttons.     

Na registratie krijgt u toegang tot het DMEA portaal en heeft u de mogelijkheid afspraken met internationale exposanten uit de branche in te plannen. Voor een overzicht van de exposanten klik hier. Met uw ticket heeft u tevens toegang tot het uitgebreide programma van de DMEA 2021, met onder andere hoogwaardige keynotes, panels en lezingen door deskundigen uit de politiek, de wetenschap en het bedrijfsleven. 

online
€69,-

Health Valley Partners