WP 11: Euregionale Matchings: Grensoverschrijdende Fieldlabs &Workshops
Home Events Duits-Nederlandse Noodhulp - Acute zorg

03 december 2019, 17:00 - 20:00 uur

Duits-Nederlandse Noodhulp - Acute zorg

Het INTERREG-project "Zorg verbindt" is geïnitieerd, om de huidige uitdagingen door grensoverschrijdende samenwerking op het gebied van zorg in het Duits-Nederlandse grensgebied, aan te pakken. Het doel is het zorgaanbod voor de burgers in de grensgebieden te verbeteren en innovaties in de gezondheidszorg te ontwikkelen door middel van nauwe samenwerking in de Euregio Rijn-Waal. U vindt meer informatie over het project “Zorg verbindt” hier.

Naar aanleiding van bovenstaande nodigen wij u van harte uit voor een ronde-tafel-gesprek in Kleve op dinsdag 3 december 2019 tussen 17:00 uur en 20:00 uur. Het onderwerp deze keer komt van de Mobile Retter. ‘Hoe ziet de medische acute zorgverlening eruit?” Tijdens dit gesprek zullen wij u over de mogelijkheden die het project Zorg verbindt_WP11 biedt, m.n. uw projectideeën voor innovatieve oplossingen ondersteunen, informeren. Specifiek zullen we onderzoeken welke nieuwe mogelijkheden voor ondernemers, projectideeën en/ of producten dit onderwerp kan bieden.

Samen met InnovativeMedizin.NRW Düsseldorf willen we met u ook de mogelijkheden en kansen van regionale samenwerking in de gezondheidszorg bespreken.


 
Euregio Rhein Waal, Emmericherstrasse 22-24, Kleve, Duitsland
gratis
1 deelnemer
17:00 Uur Welkom
17:15 Uur Introductie Mobile Retter, Stefan Prasse
17.45 Uur Mobile Retter Kleve, Jürgen Baetzen
18:15 Uur Introductie MedVice
18:45 Uur Introductie VR Simulation für Rettungskräfte, Lukas Kuhlendahl
19:00 Uur Vragen en open discussie, ruimte voor nieuwe ideeen
19:30 Uur Networking
20:00 Uur Einde

static

Euregio Rhein Waal
Emmericherstrasse 22-24
Kleve, Duitsland

Health Valley Partners