Zorg verbindt – grensoverschrijdende samenwerking op het gebied van gezondheidszorg“

Duitsland

Home Events Duits-Nederlandse Ronde-Tafel-Gesprek

04 september 2018, 17.00 - 20.00 uur

Duits-Nederlandse Ronde-Tafel-Gesprek


EUREgioHVNRW.jpg logo-interreg.png

Het INTERREG-project "Zorg verbindt" is geïnitieerd, om de huidige uitdagingen door grensoverschrijdende samenwerking op het gebied van zorg in het Duits-Nederlandse grensgebied, aan te pakken. Het doel is het zorgaanbod voor de burgers in de grensgebieden te verbeteren en innovaties in de gezondheidszorg te ontwikkelen door middel van nauwe samenwerking in de Euregio Rijn-Waal. Samen met InnovativeMedizin.NRW Düsseldorf willen we met u ook de mogelijkheden en kansen van regionale samenwerking in de gezondheidszorg bespreken. 

Naar aanleiding van bovenstaande nodigen wij u hartelijk uit voor een ronde-tafel-gesprek in Kleve op dinsdag 4 september 2018 tussen 17:00 uur en 20:00 uur.

Laat u op 4 september verrassen door de workshop:

"Een projectpartner minder; hoe nu verder?", oftewel hoe kunnen we de uitdagingen van interregionaal samenwerken het hoofd bieden met innovatieve methoden en technieken?”

Innovatiemanager Victor Haze van Health Valley neemt u mee in de wereld van innovatie denken en zal aan de hand van een realistische casus u uitdagen mee te denken en oplossingen te verzinnen vanuit de design thinking methodiek. Na een korte introductie over 'design thinking' gaan we zelf aan de slag met kleine groepen en een aantal werkvormen. 

Samen met InnovativeMedizin.NRW Düsseldorf willen we met u de mogelijkheden en kansen van regionale samenwerking in de gezondheidszorg bespreken.

Breng u eigen ervaring, kennis en kunde mee en ervaar de kracht van deze methode.  Wanneer u energie en enthousiasme meebrengt zorgen wij voor de inwendige mens.  U gaat naar huis met een voldaan gevoel een bijdrage geleverd te hebben aan een relevante uitdaging. En helpt ons verder in het vormgeven van het project.
Wij verheugen ons op uw deelname.

Als u wilt deelnemen aan de Ronde Tafel discussie, stuur ons dan een e-mail naar: remers@euregio.org
 
n.t.b.Euregio Rhein-Waal, Emmericher Straße 24, 47533 Kleve, Duitsland
gratis
3 deelnemers
Meer informatie over het inhoudelijke programma volgt nog. 

static

n.t.b.Euregio Rhein-Waal
Emmericher Straße 24
47533 Kleve, Duitsland

Health Valley Partners

RSS 2.0