Home Events E-Health in Duitsland: Commerciële Kansen

25 november 2020, 10.00 - 11.30 uur

E-Health in Duitsland: Commerciële Kansen

Webinar

Save the date: Is uw interesse in de Duitse E-health markt gewekt door onze voorgaande webinars? En bent u benieuwd naar de commerciële mogelijkheden voor uw bedrijf?

In voorgaande webinars vertelden wij over de nieuwe fast-track methode waarbij apps versneld in het vergoedingssysteem van Duitse ziektekostenverzekers kunnen worden opgenomen. Ook konden bedrijven zich aanmelden voor het pitchevent waarbij 8 deelnemers hun business propositie mochten pitchen voor een aantal Duitse ziektekostenverzekeraars en ziekenhuizen.

Kortom, E-health is booming in Duitsland. In dit afsluitende e-health webinar komen ondernemers aan het woord die hun product of dienst succesvol op de Duitse markt verkopen. Zij delen hun ervaringen op belangrijke thema’s als marktintroductie, commerciële & marktstrategie en het contact met andere organisaties. Schrijf u nu in voor het webinar, georganiseerd door NBSO, in samenwerking met de regionale ontwikkelingsmaatschappijen BOM, LIOF en Oost NL (Trade & Innovate NL) op 25 november van 10:00 tot 11:30. Deelname is kostenloos.

online
gratis

Health Valley Partners