Home Events Eén boom maakt nog geen bos

08 december 2021, 11.00 - 12.00 uur

Eén boom maakt nog geen bos

Webinar trilogie 3/3

Academy Het Dorp en Health Valley organiseren dit najaar samen een webinar trilogie, over de samenwerking tussen technologie bedrijven en zorginstellingen. In drie prikkelende online sessies behandelen we de aspecten die essentieel zijn voor een optimale samenwerking, een passende projectopzet en een duurzame implementatie. Dat doen we samen met onze gastsprekers en aan de hand van sprekende voorbeelden van bestaande samenwerkingen. Doe je mee? 

We zijn het er allemaal over eens: technologie is niet meer weg te denken uit de zorg. In een hoog tempo worden nieuwe innovatieve producten ontwikkeld en zorginstellingen zoeken steeds vaker naar technologieën die écht van meerwaarde zijn voor hun cliënten en medewerkers. Bedrijven willen maar al te graag inspringen op deze groeiende behoefte en overal bruist het van de nieuwe initiatieven. Maar hoe zorg je samen voor een écht duurzame ontwikkeling en implementatie van de technologie? En hoe toon je aan dat je het goede aan het doen bent?

Vanuit het enthousiasme ‘iets met elkaar te willen’ worden veel pilots uitgevoerd die, ondanks dat ze ons een schat aan nieuwe inzichten geven, uiteindelijk geen vervolg krijgen. Dat kan verschillende oorzaken hebben: de technologie past tóch niet goed bij de behoefte van gebruikers, het product is nog niet leverbaar, er is te weinig aandacht besteed aan de borging in het zorgproces of de ICT-infrastructuur is nog niet geschikt. Uiteindelijk is veel geleerd, maar de cliënt of medewerker is niet blij. Terwijl juist dát is waar we naar streven.

Voor wie?

Deze interactieve webinars zijn vooral interessant voor zorginnovatoren en (project)managers bij technologiebedrijven en zorginstellingen. Ook cliënten/patiënten en zorgmedewerkers zijn natuurlijk van harte welkom!

Deze webinars vinden plaats op:

  • Woensdag 29 september
  • Woensdag 3 november
  • Woensdag 8 december

Deel 3: “Eén boom maakt nog geen bos”

De stek is uitgegroeid tot een mooie stevige boom. Maar hoe zorg je ervoor dat hij goed verzorgd blijft en het niet stopt na de pilotfase? In dit deel behandelen we alles wat nodig is voor een goede borging en implementatie van innovaties.Belangrijke aspecten die onder andere aan bod komen zijn: implementatiestrategie, verkoopmodel, contractering, service en onderhoud, service level agreement (SLA), AVG/MDR, gebruik van data en effectiviteitsonderzoek.Wil je ook een sterke en waardevolle samenwerking realiseren? Meld je dan nu aan voor het eerste webinar van de trilogie!Is er iemand in je omgeving die dit webinar niet mag missen? Delen mag en wordt gewaardeerd.

online
gratis
8-12-2021 00:00:00

Health Valley Partners