Home Events EFRO Food & Cognition

16 september 2019, 14.00 - 18.00 uur

EFRO Food & Cognition

Het Food & Cognition programma is uniek, omdat we niet alleen het netwerk verbinden, maar concreet willen komen tot ‘use cases’ die interessant zijn voor zowel de wetenschap, het MKB en de industrie in de regio Oost Nederland.
 
Naast experts uit het wetenschappelijke domein en investeerders, zullen sprekers vanuit de industrie en het MKB aan het woord komen. Tevens zal op dit evenement een Keynote vanuit het OnePlanet Research Center plaatsvinden en gaan de aanwezigen gezamenlijk in gesprek in de twee ronde-tafelsessies: ‘Eating Behavior’ en ‘Targeted Nutrition’.
 
Inschrijven kan per e-mail via Info@i3b.org
 
Wilt u als MKB’er pitchen op dit evenement of wilt u in contact komen met het Food & Cognition consortium? Neem dan contact op met Henk Gerards (i3B) of Esther Aarts (Donders Institute).

image002.jpg
image001-(1).png
Donders Instituut, Kapittelweg 29, 6525 EN Nijmegen
gratis
14:00 Inloop & registratie

PLENAIR
14:30 Opening & introductie Food & Cognition
14:50 Key-note OnePlanet Research Center
15:10 5 minute MKB pitches (algemeen F&C, tech/data)

PARALLELSESSIES
15:30 Ronde-tafel thema 1 Eating Behavior
15:30 Ronde-tafel thema 2 Targeted nutrition

PLENAIR
17:00 Wrap-up, conclusies van de dag en vervolg
17:30 Netwerken, drankjes & hapjes

PROGRAMMA RONDE-TAFELSESSIES
15:30 Industrie en investeerders aan het woord
15:50 Academici aan het woord (project-ideeën, partners)
16.10 5 minute MKB pitches (specifiek op thema)
16:30 De diepte in! Gezamenlijk discussiëren over- en ontwikkelen van: business cases, project-ideeën, samenwerking en innovatie.

static

Donders Instituut
Kapittelweg 29
6525 EN Nijmegen

Health Valley Partners