Home Events EFRO Food & Cognition MKB Café- Eetbeleving

26 november 2020, 16.00 - 16.45

EFRO Food & Cognition MKB Café- Eetbeleving

Webinar

De eetbeleving gaat veel verder dan alleen de smaak van een product. Het gaat bijv. ook over hoe een product aangeboden wordt en in welke context en omgeving. Maar hoe kunnen we dit gebruiken om mensen gezonder te laten eten of om mensen simpelweg meer voldoening te laten halen uit eten? In deze sessie van het MKB-café gaan we hierover o.a. in gesprek. 

Roelof de Vries (Postdoctoral Researcher Biomedical Signals and Systems, Universiteit Twente) en Marc Olde Luttikhuis (Het Foodatelier) gaan in gesprek gaan, onder begeleiding van Esther Aarts (Donders Centre voor Cognitieve Neuroimaging, Radboud Universiteit & Coördinator Food & Cognition) en Guido Camps (Senior onderzoeker bij OnePlanet Research Center en Researcher bij Wageningen University & Research). 

online
gratis
  • Roelof de Vries (Postdoctoral Researcher Biomedical Signals and Systems, Universiteit Twente)
  • Marc Olde Luttikhuis (Het Foodatelier)
  • Esther Aarts (Donders Centre voor Cognitieve Neuroimaging, Radboud Universiteit & Coördinator Food & Cognition)
  • Guido Camps (Senior onderzoeker bij OnePlanet Research Center en Researcher bij Wageningen University & Research). 

Health Valley Partners