Home Events Creëer een exponentiële organisatie. Iets voor jou?

22 december 2021, 16.30 - 18.00 uur

Creëer een exponentiële organisatie. Iets voor jou?

Webinar

Er zijn bedrijven die het de laatste jaren -en zelfs ondanks de COVID19-pandemie- economisch vele malen beter doen dan hun concurrenten. Hoe kan dat? Wat doen zij anders?

We bevinden ons op een keerpunt in de geschiedenis. Onze maatschappij vraagt om nieuwe oplossingen en nieuwe systemen die niet alleen de economie weer “op gang helpen”, maar ook aansturen op het bereiken van de SDG’s en oplossingen voor wereldwijde problemen zoals klimaat, vervuiling, circulariteit, drinkbaar water, gezondheidszorg, gelijkwaardigheid voor iedereen, etc.

Er zijn al partijen die hierin voorop gaan én zeer succesvol zijn. Gesteund door o.a. technische ontwikkelingen, een andere bedrijfscultuur, nieuwe business modellen en samenwerkingen die ze minder kwetsbaar maken om zelf ontwricht te worden, herscheppen ze de wereld met een transparant hoger doel voor ogen. Die bedrijven doen het 10x beter dan hun concurrenten en worden Exponentiële Organisaties genoemd. Ze zijn te vinden in heel verschillende marktsegmenten, waaronder in de health-care.

De mechanismen achter exponentiële groei zijn onderzocht en beschreven door o.a. Salim Ismael in het boek ‘Exponential Organizations’, en samen met Francisco Palao en Michelle Lapierre in het boek ‘Exponential Transformation’.

Ze hebben ook een kader en handvatten ontwikkeld om partijen te helpen een ​​exponentiële organisatie te worden en daarmee beter voor te bereiden op de toekomst.

Om je te laten zien wat Exponentiële Organisaties anders doen en wat jij daarmee kan in jouw business, organiseert House of Innovation een gratis toegankelijk online seminar over Exponentiële Organisaties.

Bekijk en/of download ook deze grafische samenvatting over Exponential Organizations (PDF). 

RIG_Exponential-Organizations-Graphic-Summary.jpg

online
gratis

Frank Smeets (House of Innovation)

22-12-2021 00:00:00

Health Valley Partners