Home Events FactZ

04 februari 2021, 10.00 - 11.00 uur

FactZ

online lancering

Buro StrakZ nodigt je van harte uit voor de online lancering van FactZ, de kennisgame over zorgtechnologie.

Wat is FactZ?

Kennisgame FactZ is een educatieve game over zorgtechnologie die je kunt spelen op je telefoon of tablet. Via korte uitleg, multiple choice vragen, voorbeelden en toelichting leren deelnemers wat zorg-technologie is en hoe het ingezet kan worden als aanvulling op de warme zorg. Deelnemers doorlopen de verschillende thema’s in hun eigen
tempo op een moment dat hen past. De content van de game is geplaatst in de bestaande app Knowingo. Een app gebaseerd op jaren onderzoek die gebruik maakt van intelligent leren & AI algoritmen. Buro StrakZ heeft op inhoud samengewerkt met partner TZA (Technologie & Zorg Academie).

Waarom FactZ?

Zorgtechnologie en eHealth vormen onmisbare thema’s in de huidige zorg en die van de toekomst. FactZ maakt medewerkers snel en spelenderwijs vertrouwd met de kansen die zorgtechnologie biedt voor medewerkers, patiënten/cliënten en zorginstellingen.

Keuze uit meerdere opties

De game is ontwikkeld voor de ouderenzorg en er wordt gewerkt aan de versie voor de gehandicaptenzorg. De kennisgames zijn beschikbaar op twee niveaus: basis en gevorderd.

FactZ Basis

Voor iedereen in de zorg die zijn kennis over zorgtechnologie wil ontwikkelen. Thema’s die aan bod komen zijn bijvoorbeeld zorg op afstand, aansluiten bij doelen uit het zorgleefplan, risico’s en randvoorwaarden en uiteenlopende voorbeelden van technologische producten en apps.

FactZ Gevorderd

Voor zorgprofessionals die al met meerdere zorgtechnologie-producten werken en er graag nog meer over willen leren. De basiskennis wordt verdiept en er komen aanvullende onderwerpen aan bod, zoals implementatie, privacy, gezondheidsvaardigheden, verandermanagement en ethiek.

Benieuwd?

Meld je aan voor de lancering via kennisgame@burostrakz.nl. Hier hoor je alles over de game en kun je alle vragen stellen die je daarna nog hebt. Kun je er niet bij zijn maar wil je wel meer informatie: een folder is beschikbaar op de site www.burostrakz.nl/factz.
Suzanne Verheijden & Marijke Bult

online
gratis
4-2-2021 00:00:00

Health Valley Partners