Home Events Food & Cognition MKB café

29 oktober 2020, 16.00 - 16.45 uur

Food & Cognition MKB café

Webinar

De partners van het EFRO Food & Cognition project organiseren op donderdag 29 oktober 2020 om 16:00u, het webinar ‘Food & Cognition MKB café’. Het thema van dit webinar is Leefstijlverandering, hierin zal de wetenschap op het gebied van langer leven in goede gezondheid centraal staan. Dit webinar valt binnen een reeks die zal worden georganiseerd vanuit het Food & Cognition project. Tijdens elke sessie zal een wetenschapper en MKB'er hun licht laten schijnen op een onderwerp over voeding, gezonde leefstijl, brein en eetgedrag. Wat kunnen MKB'ers leren en gebruiken? We zoeken spanningsvelden op, dagen deelnemers uit om actief mee te denken in oplossingen en wellicht ontmoet u tijdens het event wel een nieuwe samenwerkingspartner om de eetbeleving of hersengezondheid van mensen met hulp van technologie te verbeteren?

Op 29 oktober aanstaande zullen Edgar Schwand (Health Innovator bij Salut) en Esther Aarts (Donders Centre voor Cognitieve Neuroimaging, Radboud Universiteit & Coördinator Food & Cognition) in gesprek gaan, onder begeleiding van Guido Camps (Senior onderzoeker bij OnePlanet Research Center en Researcher bij Wageningen University & Research) en Femke Nijboer (Assistant Professor Creative Technology aan de Universiteit Twente). Graag nodigen we u uit om deel te nemen aan dit ‘MKB Café´. U kunt meer informatie over dit webinar vinden en u inschrijven via deze link (Klik hier).

online
gratis

Edgar Schwand (Health Innovator bij Salut)
Esther Aarts (Donders Centre voor Cognitieve Neuroimaging, Radboud Universiteit & Coördinator Food & Cognition)
Guido Camps (Senior onderzoeker bij OnePlanet Research Center)
Femke Nijboer (Assistant Professor Creative Technology aan de Universiteit Twente)

Health Valley Partners