Home Events For Partners Only Event 2017

28 november 2017, 14.30 - 18.00 uur, daarna dinerbuffet

For Partners Only Event 2017

‘Geef je netwerk en creativiteit in 2017 nog snel een boost!’

Exclusief en geheel gratis organiseren wij onze partners het jaarlijkse ‘For Partners Only Event’. Het thema van 2017 is: ‘De Kracht van het Health Valley netwerk(en)’. Dé gelegenheid om andere partners uit het Health Valley netwerk te ontmoeten en je netwerk verder uit te breiden. 

We hebben een interessant programma voor je samengesteld op een prachtige locatie langs de Rijn. Dagvoorzitter en superbrainstormer Erik Peekel neemt je op een interactieve manier mee in de wereld van innovatie in Life Sciences & Health. Je neemt deel aan discussie- en quizrondes in kleinere groepjes. Zo kun je kennismaken en kennis en ervaring uitwisselen met andere Health Valley partners. We geven je een inkijkje in de nieuwe koers van Health Valley en we presenteren onze nieuwe app Connect: dé online app om te netwerken!
De Westerbouwing, Westerbouwing 1, 6862 VV Oosterbeek
gratis, exclusief voor partners
60 deelnemers
14.30 uur Inloop en ontvangst
15.00 uur Opening door Erik Peekel
15.05 uur Nieuws en toekomstvisie Health Valley, door Chris Doomernik
15.30 uur Denktank en quizrondes, door Erik Peekel
16.30 uur Pauze
17.00 uur Denktank en quizrondes, door Erik Peekel
18.00 uur Borrel en Dinerbuffet
Erik Peekel (dagvoorzitter)

Veel inspirerende matches op het For Partners Only event

Het jaarlijkse For Partners Only event op dinsdag 28 november had het thema: "De kracht van het Health Valley Netwerk". Meer dan 50 Health Valley partners (zie tab Deelnemerslijst) verlieten de bijeenkomst in Oosterbeek met een hoofd vol inspiratie en een tas gevuld met visitekaartjes.  

Dagvoorzitter en superbrainstormer Erik Peekel, prikkelde de deelnemers met denktanks. Zo dachten de partners in verschillende samenstellingen na over: ‘Hoe zorg jij dat je zichtbaar bent?’ en ‘Hoe kunnen we elkaar binnen het netwerk versterken?’. Ook brachten partners diverse hulpvragen in, waar direct matches uit ontstonden of kennis voor werd uitgewisseld.  

Chris Doomernik, directeur van Health Valley Netherlands gaf een inkijkje in de toekomstplannen van Health Valley. Zo gaf ze aan dat iedere partner volgend jaar een accountmanager krijgt toegewezen, waardoor er meer persoonlijke aandacht mogelijk is. Tijdens een heerlijk buffet werd uitgebreid nagepraat.

De foto's van de bijeenkomst kun je vinden op ons Flickr kanaal

static

De Westerbouwing
Westerbouwing 1
6862 VV Oosterbeek

Health Valley Partners