Home Events For Partners Only Event 2018

27 november 2018, 27 november 2018, 14.30-18.15 uur, daarna walking dinner

For Partners Only Event 2018

Netwerkbijeenkomst EXCLUSIEF VOOR PARTNERS

Exclusief en geheel gratis organiseren wij voor de partners van ons innovatienetwerk op dinsdag 27 november het jaarlijkse ‘For Partners Only Event’ op het prachtige en industriële, authentieke Honig Complex in Nijmegen. Het wordt een leuke inhoudelijke middag met de mogelijkheid tot het neerleggen van jouw vraagstuk en daarnaast is er volop tijd voor netwerkmogelijkheden met andere Health Valley partners. Dagvoorzitter Willem van Boekel staat garant voor verbinding, interactie en humor! We sluiten af met een heerlijk walkingdiner. 

Geen partner meer of geen tijd?
Kun je niet aanwezig zijn? Collega's zijn ook welkom! Is het partnership voor jouw organisatie of bedrijf opgezegd voor 2019? Dan ben je alsnog van harte welkom op dit For Partners Only Event. Opzeggingen van partnerships zijn vanaf 1 januari 2019 effectief.
 
Het Honigcomplex is een industrieel gebouwencomplex net buiten het centrum van Nijmegen. Het is een van dė hotspots van Nijmegen. 
gratis
96 deelnemers
14.30 uur    Inloop en ontvangst

15.00 uur    Inhoudelijk programma bij de Bouillon Ruimte
We blikken kort terug op 2018, geven een doorkijk naar 2019 en een sneak preview op de masterclasses eHealth implementatie die begin volgend jaar van start gaan. Ook leer je onze innovatiemanagers kennen en komen onze partners aan bod. Dagvoorzitter Willem van Boekel staat garant voor verbinding, interactie en humor!17.00 uur   Health Valley Café bij STOOM 
Na het inhoudelijke programma veranderen we van locatie. We lopen van de oude Bouillon Ruimte op het Honig Complex door naar STOOM. Het oude ketelhuis van de Honig fabriek is tegenwoordig een walhalla voor de liefhebber van speciaalbieren. STOOM beer&food schenkt interessante bieren van kleine brouwerijen. Tijdens deze proeverij krijg je de kans om jouw aanbod of vraagstuk te pitchen en met de andere deelnemers in contact te komen. Ontdek wie jouw sleutelfiguren van vandaag zijn!18.15 uur  Walking diner bij De Meesterproef
Na het Health Valley Café sluiten we de dag af bij nog een prachtig pand op het Honig Complex: De Meesterproef. Hier staat koken met passie voor de producten centraal. Op ambachtelijke wijze worden de lekkerste gerechten en dranken bereid. Hierbij wordt de Meesterproef bevoorraad door lokale leveranciers. 21.00 uur    Einde programma
Willem van Boekel (dagvoorzitter)

Partners ontdekken sleutelfiguren op het For Partners Only event

Op dinsdag 27 november was weer het jaarlijkse For Partners Only Event op het prachtige Honig Complex in NIjmegen. Health Valley partners verlieten de bijeenkomst in Nijmegen met informatie over sleutelfiguren die hen verder kunnen helpen met hun vraag en/of of aanbod.  

Chris Doomernik, directeur van Health Valley Netherlands gaf de hoogtepunten van 2018 weer, maar lichtte ook de dilemma’s toe waar Health Valley tegen aanliep. Tevens gaf ze een kleine toelichting op de de toekomstplannen van Health Valley. Zo gaf ze dat iedere partner meer persoonlijke aandacht kan verwachten, waarbij de aandacht vooral zit in het goed luisteren naar de vraag van de partner.

Dagvoorzitter Willem van Boekel, introduceerde de vierde innovatiemanagers en liet ook enkele partners aan het woord die iets kon vertellen over de samenwerking met de betreffende innovatiemanager. Daarnaast gaf Wouter Wolters van Buro Wisselstroom een sneak preview op de masterclasses eHealth implementatie die begin volgend jaar van start gaan. Hij lichtte toe waarom veel implementaties van zorginnovaties stranden en hoe dat voorkomen kan worden.

Na het formele deel kregen de partners de kans om hun aanbod of vraagstuk te pitchen en met de andere deelnemers in contact te komen onder het genot van een biertje. Er werden veel sleutelfiguren ontdekt!

Tijdens een heerlijk walking dinner in de Meesterproef werd uitgebreid nagepraat.

De eerste foto's van de bijeenkomst kun je vinden op onze Facebook pagina.

static

Honigcomplex, De 'Bouillon Ruimte'
Waalbandijk 20-22
6541 AJ Nijmegen

27-11-2018 00:00:00

Health Valley Partners