Home Events For Partners Only Event 2019

26 november 2019, 14.00-20.00 uur

For Partners Only Event 2019

EXCLUSIEF VOOR PARTNERS

Jaarlijks organiseren wij in november exclusief voor onze partners het For Partners Only Event: voor en door partners! Dit jaar vindt dit evenement voor en door partners plaats op dinsdag 26 november in het prachtige Goffertstadion in Nijmegen. Het wordt een leuke inhoudelijke middag met de mogelijkheid tot het neerleggen van jouw vraagstuk of learning proces of het vormgeven van jouw workshop! Daarnaast is er ook volop tijd voor netwerkmogelijkheden met andere Health Valley partners en sluiten we af met een buffet. Dus check snel je agenda, maak tijd vrij en meld je aan!


Meld jouw workshop aan!

Wij bieden onze partners de unieke mogelijkheid een workshop aan te bieden van 3 kwartier! Dus wil jij graag andere partners iets leren, of wil je juist dat partners met jouw vraagstuk meedenken? Stuur jouw casus of learning proces naar ons toe, vermeld het thema en wij maken er dan samen een interessante middag van! Geef jouw workshop door via: evenementen@healthvalley.nl

Kun je niet aanwezig zijn, stuur gerust een collega deze uitnodiging door (let op: maximaal 2 mensen per organisatie). Is het partnership voor jouw organisatie of bedrijf opgezegd voor 2020? Dan ben je alsnog van harte welkom op dit For Partners Only Event. Opzeggingen van partnerships zijn vanaf 1 januari 2020 effectief, maar natuurlijk hopen we dat je je bedenkt!

Aangemeld en toch verhinderd?

Als je toch niet kunt deelnemen aan dit evenement wanneer je je al hebt aangemeld, dan vragen we je vriendelijk om jouw afwezigheid uiterlijk 22 november a.s. aan ons door te geven via een mailtje aan communicatie@healthvalley.nl. Zonder afmelding brengen we 75,00 euro in rekening. 

De Goffert Hospitality & Events - Bikkels, Stadionplein 1, 6532 AJ Nijmegen
gratis
66 deelnemers

14.00 - 14.30 uur Ontvangst restaurant Bikkels (Goffertstadion)

14.30 - 14.50 uur Opening middag door dagvoorzitter

De dagvoorzitter kijkt met ons waar Health Valley nu staat en wat de belangrijkste plannen zijn voor de komende tijd. En we horen natuurlijk graag van jij daarvan vindt. 

14.50 - 15.00 uur Wissel naar workshopruimtes

15.00 - 15.45 uur Start Workshops Ronde 1

Na de opening gaan we in groepjes uiteen in het Goffertstadion, waarin je aan een heuse ‘kleedkamersessie’ of bijvoorbeeld een ‘Persconferentiesessie’ kunt deelnemen. Je kunt kiezen voor een casusgerichte workshop, waarin een andere partner zijn ‘probleem’ schetst en waarin jij kunt meedenken. Of je kiest voor een learning workshop, waarbij je leert van een partner die zijn fouten deelt, of aangeeft hoe hij juist tot dat succes is gekomen. De workshops zijn verdeeld in de thema’s:

  • Digital Health: meld jouw workshop aan!*

  • Drug Discovery & Development: meld jouw workshop aan!*

  • Medtech: meld jouw workshop aan!*

  • Healthy Brain: meld jouw workshop aan!*
* Wij bieden onze partners de unieke mogelijkheid een workshop aan te bieden van 3 kwartier! Dus wil jij graag andere partners iets leren, of wil je juist dat partners met jouw vraagstuk meedenken? Stuur jouw casus of learning proces naar ons toe, vermeld het thema en wij maken er dan samen een interessante middag van! Geef jouw workshop door via: evenementen@healthvalley.nl. ​

15.45 - 16.00 uur Wissel van ruimte

16.00 - 16.45 uur Start Workshops Ronde 2

Herhaling van het programma hierboven!

16.45 - 16.50 uur Terug naar Bikkels  

16.45 - 17.00 uur Recap workshops 

17.00 - 17.45 uur Start rondleiding NEC stadion en Muzieum/VR experience

17.45 - 20.00 uur Buffet in Bikkels

static

De Goffert Hospitality & Events - Bikkels
Stadionplein 1
6532 AJ Nijmegen

Health Valley Partners