Home Events For Partners Only Event 2021

01 december 2021, middag

For Partners Only Event 2021

EXCLUSIEF VOOR PARTNERS

Connect, Challenge en Grow op 1 december 2021 samen met de andere partners!

Exclusief als partner van ons Health Valley netwerk, organiseren wij het jaarlijkse ‘For Partners Only Event’ in Van der Valk Apeldoorn op 1 december van 13.00-18.30 uur. Deze bijeenkomst is extra feestelijk, omdat we dan de fusie Health Innovation Park & Health Valley samen en officieel gaan vieren en toelichten. Het wordt een inhoudelijke middag, waarin je voor het eerst kennis kunt maken met de partners van beide netwerken en je krijgt ook te horen hoe we vanaf 2022 te werk gaan. Er is volop tijd voor netwerkmogelijkheden en we sluiten we af met een uitgebreide borrel. Dus check snel je agenda, maak tijd vrij en meld je direct al aan!

Partnership opgezegd of geen tijd? 
Kun je niet aanwezig zijn, stuur gerust een collega deze uitnodiging door (let op: maximaal 2 mensen per organisatie, mochten er teveel aanmeldingen zijn brengen wij het terug naar 1 persoon per organisatie). Is het partnership voor jouw organisatie of bedrijf opgezegd voor 2022? Dan ben je alsnog van harte welkom op dit For Partners Only Event. Opzeggingen van partnerships zijn vanaf 1 januari 2022 effectief, maar natuurlijk hopen we dat je je (nog) bedenkt!

Coronamaatregelen
Wij volgen altijd de actuele RIVM-richtlijnen en coronamaatregelen en dus zetten wij nu in op een fysiek evenement. Mocht het echter blijken dat maatregelen dit niet (voldoende) toelaten, dan zullen wij overschakelen naar een hybride of online varia

Let op: wij brengen 75 euro in rekening, indien je niet aanwezig bent of je niet tijdig bent afgemeld. Tijdig afmelden is 48 uur vantevoren. 

Van der Valk Hotel Apeldoorn, Landgoedlaan 26, 7325 AW Apeldoorn
gratis
44 deelnemers

12.45 - 13.00 uur Ontvangst bij Van der Valk Apeldoorn

13.00 - 13.15 uur Opening & toelichting ambitie Health Valley

Onlangs hebben wij onze ambitie aangepast en vanaf 1 januari 2022 gaan we ons netwerk uitbreiden. Bij een nieuw netwerk en aangescherpte ambitie, hoort een vernieuwde aanpak voor jou als partner, waarover wij je graag graag willen informeren. Wat is deze ambitie, wat gaat er veranderen en vooral welke toegevoegde waarde gaan wij jou leveren? We horen natuurlijk ook graag wat jij ervan vindt. 

13.15 - 14.05 uur Connect: met (nieuwe) partners en de innovatiemanagers

De fusie zorgt voor nieuwe partners en nieuwe innovatiemanagers. We pakken de tijd om elkaar op een interactieve manier beter te leren kennen. Connect blijft immers de spil waar alles in ons netwerk om draait en wat je van ons gewend bent!

14.05 - 14.15 uur Pauze

14.15 - 15.05 uur Challenge: ga met ons de huidige uitdagingen qua zorginnovatie aan en voeg jouw waarde toe!

Er liggen meer dan genoeg innovatie challenges binnen de zorg, waar wij graag met jullie mee aan de slag willen. Denk mee, inspireer en voeg vooral jouw waarde toe als partner. 

15.05 - 15.15 uur Pauze

15.15 - 16.00 uur Grow: Ondernemend innoveren, doe je zo!

Laat je inspireren door deze interactieve presentatie gegeven door: Ivo Aarninkhof van Holland Innovative, partner HIP. Waarom is het toch zo moeilijk om een innovatief idee wereldwijd tot wasdom te laten komen? Hoe komt het dat zovelen hiermee worstelen? En wat kunnen we leren van verschillende organisaties, welke elementen dragen bij aan een succesvolle aanpak? Ivo Aarninkhof brengt de sterktes van diverse organisatievormen – grote bedrijven, midden- en kleinbedrijf en techno starters – samen en weet deze integraal te combineren. Een presentatie die je aan het denken zet over je eigen drijfveren en nieuwe inzichten biedt om anders te innoveren.

16.00 - 18.30 uur Connect again

We sluiten de dag af met een toast en borrel op het nieuwe Health Valley Netwerk, waar jij onderdeel van gaat uitmaken. Leg nieuwe connecties onder het genot van een drankje en hapje (uitgebreide borrelhapjes).

static

Van der Valk Hotel Apeldoorn
Landgoedlaan 26
7325 AW Apeldoorn

1-12-2021 00:00:00

Health Valley Partners