Home Events FuckUpNight

16 november 2021, 19.00 uur

FuckUpNight

Al eens een fuckup night bezocht? Dan is dit je kans! 
Laat je inspireren door de grootste misstappen van Hubert Bruls, Han van Krieken, Jorg Rijkschroef en Judith van Dam tijdens FuckUp Night op 16 november!

Blunders delen
Dit jaar organiseren we alweer de 7e editie van FuckUp Night. Het wordt een avond waar succesvolle ondernemers en andere grote namen in Nijmegen hun grootste blunders delen. Studenten en (student-)ondernemers zijn er om maar één ding te realiseren, fouten maken mag! Ook als je al carrière maakt, mag je leren van je fouten.

Fouten maken mag
De huidige samenleving legt een ongelooflijke druk op volwassenen om te presteren. Zowel de samenleving als het individu creëren een situatie waarin iedereen wil laten zien dat ze perfect zijn, iets dat onmogelijk te bereiken is. Wat we met z’n allen meestal vergeten is dat de basis van succes het maken van fouten is. Iedereen maakt wel eens een fout in zijn carrière, zelfs zeer gemotiveerde bestuurders of zeer getalenteerde ondernemers.

We vinden dat het tijd is om deze verhalen te delen. Niet alleen om te laten zien dat het maken van fouten menselijk is, maar vooral zeer noodzakelijk is om te slagen in t leven.  

Bier & Bitterballen
Na afloop van het programma is er een borrel met bier & bitterballen voor alle aanwezigen in Het Cultuurcafé. 

Radboud Universiteit (Collegezalencomplex CC1) ), Mercatorpad 1, 6525 HS Nijmegen
gratis

•    Han van Krieken, Rector Magnificus van de Radboud Universiteit,  
•    Jorg Rijkschroeff, oprichter van Sit & Heat  
•    Judith van Dam, CEO van HomEvap  
•    Hubert Bruls, Burgemeester van Nijmegen 

static

Radboud Universiteit (Collegezalencomplex CC1) )
Mercatorpad 1
6525 HS Nijmegen

16-11-2021 00:00:00

Health Valley Partners