Home Events Hacking Health Amsterdam 2020

10 september 2020 - 12 september 2020

Hacking Health Amsterdam 2020

Van donderdag 10 t/m 12 september 2020 vindt de tweede editie van Dutch Hacking Health Amsterdam (HHA) plaats. Een hackathon waarin ongewone teams, van zorgprofessional tot programmeur, van EPD specialist tot designer, werken aan oplossingen voor het verbeteren van de zorg en gezondheid in en rond Amsterdam. Hierbij staat niet de patiënt en haar ziekte centraal, maar de burger en haar gezondheid.

Van problemen uit de praktijk naar oplossingen die werken

Amsterdam wil dat alle inwoners er in 2025 twee gezonde levensjaren bij hebben. Dit prachtige doel is alleen bereikbaar door de gezondheid en zorg in de stad te verbeteren. Patiënten hebben net als professionals uit zorg en welzijn, onderzoekers en andere creatieve denkers vaak goede ideeën over hoe de zorg en welzijn beter kunnen. Meestal blijft het echter bij een idee. Tijdens HHA werken we deze ideeën uit tot een oplossing. Uniek is de betrokkenheid van een groot aantal zorg- en welzijnspartners. Van dak- en thuisloze opvang tot academisch ziekenhuis, van GGZ tot thuiszorg, alle relevante partijen rondom de burger zijn erbij.

Deelnemen

Ben jij die enthousiaste Amsterdammer, zorgverlener, patiënt, ontwerper, programmeur, ondernemer of student die graag meedenkt over oplossingen voor zorg en welzijn? Dan zijn wij op zoek naar jou als deelnemer! Je kunt meedoen aan HHA als pitcher of hacker. Pitchers dragen uitdagingen/ideeën aan en pitchen deze op de eerste dag van de hackathon. Hackers zijn alle andere deelnemers die samen met de pitchers werken aan oplossingen. Je kiest zelf aan welke pitch jij meewerkt. Er is ruimte voor 150 deelnemers. Enthousiast geworden? Aanmelden kan t/m 10 augustus. De problemen, ideeën en zorgdromen worden ook opgehaald tijdens de informele sessies bij de betrokken organisaties. Wil jij een bijdrage leveren, dan ben je hier van harte welkom. Ook organisaties kunnen een bijdrage leveren, bijvoorbeeld door partner te worden.

Dutch Hacking Health heeft de afgelopen jaren in verschillende steden plaatsgevonden. Amsterdam kende haar primeur in 2019. Bekijk hier een impressie van Hacking Health Amsterdam 2019.
Official-Transparant.png

, Amsterdam
gratis

staticAmsterdam

Health Valley Partners