Home Events Handelsmissie ConhIT 2017 Berlijn

24 april 2017

Handelsmissie ConhIT 2017 Berlijn

De ConhIT is Europa's belangrijkste event op het gebied van Health-IT. Onder het motto "10 jaar ConhIT - wij verbinden gezondheid met innovatie IT", viert de ConhIT dit jaar haar 10 jarig jubileum. De beurs zal dit jaar plaatsvinden van 25-27 april in de Messe Berlijn. Voor meer informatie over de ConhIT kunt u terecht op de website http://www.conhit.de/

Handelsmissie
De Task Force Health Care organiseert, in samenwerking met het Netherlands Business Support Office Stuttgart, een handelsmissie naar de ConhIT.  Tijdens deze missie wordt er inzicht gegeven in de Duitse eHealth markt.

Bent u geïnteresseerd wat er tijdens deze missie gaat gebeuren? Bekijk het gehele programma dan via https://www.tfhc.nl/agenda/visitor-programme-connecting-health/ 
Aanmelden voor de handelsmissie kan via:  https://www.tfhc.nl/agenda/visitor-programme-connecting-health/

Dutch Digital Health Night
Na het grote succes van vorig jaar, is ook dit jaar de Dutch Digital Health Night onderdeel van de handelsmissie. Deze avond is hét netwerkevent dat is gericht op de digitale innovaties in de zorg. Met een mooi gevuld programma worden de gasten op de hoogte gebracht van de nieuwste digitale innovaties voor de zorgsector. Tijdens deze avond wordt er een pitch event georganiseerd, waarbij Nederlandse en Duitse bedrijven haar innovatieve Digital Health oplossing kunnen presenteren aan een professionele jury. 

Dit jaar verwelkomen wij met trots Jeroen Tas, Chief Innovation & Strategy Officer bij Philips. De heer Tas beschikt over meer dan 30 jaar internationale ervaring op het gebied van healthcare, informatietechnologie en financiële dienstverlening. Tijdens de Dutch Digital Health Night geeft de heer Tas zijn visie op de "Hospital of the future".

          
          Jeroen Tas - Chief Innovation & Strategy Officer bij Philips

Ter afsluiting van de avond wordt de winnaar van het pitchevent bekendgemaakt en is er nog volop de gelegenheid om te netwerken. De avond wordt wederom gemodereerd door Derk Marseille van DuitslandNieuws. 
 
Wilt u ook aanwezig zijn bij de tweede editie van de Dutch Digital Health Night?
Aanmelden kan via: 
https://dutchembassyberlin.surveytalent.com/survey/dutch-digital-health-night-2017

Heeft u vragen? Neem dan contact op met:
Guido Danen
Task Force Health Care
guido.danen@tfhc.nl
+31 70 21 99 001

of
Daniel Sonneveldt/Femke Rusticus                                                           
Netherlands Business Support Office
sonneveldt@nbso-stuttgart.de 
+49 711 870 38 550

conhIT2017.jpg

Messe Berlin , Messedamm 22, D-14055 Berlin, Germany
€ 645,-
Aanmelden

Task Force Health Care TFHC

Meer over deze partner

static

Messe Berlin
Messedamm 22
D-14055 Berlin, Germany

Health Valley Partners

RSS 2.0