Home Events Health Valley Event 2018

15 maart 2018, 09.00 - 18.00 uur

Health Valley Event 2018

Health Valley Event 2018: jubileumeditie

HVE_10thedition.pngOp 15 maart 2018 vindt het tiende Health Valley Event plaats in CineMec Nijmegen. Deze jubileumeditie van het grootste zorginnovatiecongres in Nederland mag je niet missen! Op deze dag draait het om mensen die het verschil maken voor de gezondheidszorg. Of dat nu artsen, verpleegkundigen, investeerders, ondernemers of wetenschappers zijn. Allemaal bezig met innovatie, om op hun eigen unieke manier voor patiënten het verschil te maken.

Op HVE 2018 maak je kennis met de nieuwste trends en ontwikkelingen in Life Sciences & Health en de mensen daarachter. De dag zit vol met inspirerende innovaties, interessante keynotes, vele themasessies, een Investor’s Lounge en Pecha Kucha’s en volop gelegenheid tot netwerken. Kortom, een event waar je bij wilt zijn! Lees er meer over op www.healthvalleyevent.com

 

Entreekaarten met Early Bird korting

Reserveer alvast je ticket voor het HVE 2018 en profiteer tot 20 november van de early bird korting van € 50,-. Kom je met 3 personen of meer naar het HVE dan is er een extra korting en betaal je slechts € 275,- in plaats van de reguliere entreeprijs van € 345,-. 

AanmeldenBezoekers.jpg

Entreekaarten voor partners van Health Valley

Het aantal entreekaarten voor het Health Valley Event 2018 dat partners van Health Valley gratis of met korting kunnen registreren is afhankelijk van het type partnerpakket voor de betreffende partnerorganisatie. Welk partnerpakket bij jouw bedrijf, instelling of organisatie past, wordt bepaald door het aantal medewerkers. Partners ontvangen in januari 2018 meer informatie over hoe zij de entreekaart(en) kunnen registreren. 
1-ster-pakket: 1 gratis kaart Health Valley Event + tweede kaartje 50% korting
  • 2-sterren-pakket: 2 kaarten Health Valley Event + derde kaartje 50% korting
  • 3-sterren-pakket: 4 kaarten Health Valley Event + extra kaarten 50% korting
  • 4-sterren-pakket: 6 VIP-kaarten Health Valley Event + extra kaarten 50% korting
Meer informatie over ons netwerk, partnership, en/of onze partnerpakketten.
 

Sponsormogelijkheden

Ontmoetingsplaats voor innovaties in Health & Life Sciences

Het HVE 2018 biedt een prachtig podium om je bedrijf of organisatie te profileren en te presenteren. We hebben een divers aanbod van profileringsmogelijkheden samengesteld. Van maximale exposure met een van de sponsorpakketten, standplaatsen op de dynamische beursvloer of je kennis delen in jouw eigen inhoudelijke sessie. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om je eigen side-programma binnen het HVE 2018 te organiseren. Voor de vroege beslissers geldt tot 15 november een aantrekkelijke Early Bird korting op de sponsorpakketten! Voor vragen of reserveringen neem contact op met Marloes Ponsteen (m.ponsteen@healthvalley.nl of 06-46106920). 

AanmeldenSponsoren.jpg

Organisatie

Het Health Valley Event 2018 wordt georganiseerd door Health Valley Netherlands, in samenwerking met La Communicatie-Unicem Communicatie.
Voor vragen over het programma, neem contact op met Linda van Schuijlenborgh via l.vanschuijlenborgh@healthvalley.nl of mobiel 06 42223181.
Voor vragen of reserveringen over sponsoring, neem contact op met Marloes Ponsteen via m.ponsteen@healthvalley.nl of mobiel 06 46106920.
Voor vragen over uw registratie, neem contact op met de organisatie via info@healthvalleyeventregistration.com.

HVE_150318.jpg

Bekijk een videoterugblik van Health Valley Event 2017 waar alles draaide om patiëntgedreven innovatie.
CineMec Nijmegen , Willem van Arenbergstraat 6, 6515 AT Nijmegen
€345,-
Aanmelden

De tiende editie van het Health Valley Event wordt een dag vol inspiratie, innovaties, interactie en netwerken! Het thema Where people make the difference loopt als een rode draad door het programma heen.

Keynotes bekend

Wij zijn er trots op dat Angela Maas (Radboudumc), Hans Clevers (Universiteit Utrecht) en Herna Verhagen (PostNL) aan het plenaire programma een inspirerende bijdrage gaan leveren. Ieder vanuit hun eigen vakgebied maken deze top professionals dagelijks het verschil voor de gezondheidszorg.

Dagvullend programma

Het Health Valley Event 2018 biedt een gevarieerd en dagvullend programma. Gedurende de hele dag zijn de beursvloer, het Living Lab en Start-up Lounge te bezoeken. Blijf deze website volgen voor updates en actuele informatie over sprekers en workshops! 

Interessante onderwerpen themasessies

Tijdens de themasessies in de ochtend komen trends en ontwikkelingen in Health & Life Sciences uitgebreid aan bod. Bijvoorbeeld de sessie Bridging the gap between patients and research, over de ontwikkelingen op het terrein van zeldzame ziektes. Of neem een kijkje in de Operatiekamer van de toekomst. Welke robotica en medical devices hebben de operatiekamer de afgelopen periode ingrijpend veranderd en wat zijn de nieuwste ontwikkelingen? In de sessie e-Health: het experiment voorbij gaan tafelgasten in gesprek over hoe we de nieuwste ontwikkelingen sneller binnen het bereik van de patiënt krijgen.

Bekijk het voorlopige en globale programmaoverzicht in de Timetable of in de Lijstweergave.

Keynotes van:
  • Prof. dr. Hans Clevers (Universiteit Utrecht)
  • Prof. dr. Angela Maas (Radboudumc)
  • Mr. drs. Herna Verhagen (PostNL)
Bekijk hier alle sprekers. 

static

CineMec Nijmegen
Willem van Arenbergstraat 6
6515 AT Nijmegen

Health Valley Partners

RSS 2.0 RSS 2.0 RSS 2.0