Home Events Health Valley Event 2019

14 maart 2019

Health Valley Event 2019

grootste zorginnovatiecongres van Nederland

Op 14 maart 2019 vindt Health Valley Event 2019 plaats in Pathé Nijmegen. Deze elfde editie van het grootste zorginnovatiecongres in Nederland mag je niet missen! Op deze dag draait het om mensen die het verschil maken voor de gezondheidszorg. Of dat nu artsen, verpleegkundigen, investeerders, ondernemers of wetenschappers zijn. Allemaal bezig met innovatie, om op hun eigen unieke manier voor patiënten het verschil te maken.

Op HVE 2019 maak je kennis met de nieuwste trends en ontwikkelingen in Life Sciences & Health en de mensen daarachter. De dag zit vol met inspirerende innovaties, interessante keynotes, vele themasessies, een Investor’s Lounge en Pecha Kucha’s en volop gelegenheid tot netwerken. Kortom, een event waar je bij wilt zijn! Lees er meer over op www.healthvalleyevent.com

 


Tickets

Tickets voor Health Valley Event 2019 op 14 maart 2019 in Pathé Nijmegen zijn te koop op  www.healthvalleyevent.com.  Partners van Health Valley hebben medio januari bericht ontvangen over het gratis of met korting registreren van tickets. 
Pathé Nijmegen, Willem van Arenbergstraat 6, 6515 AT Nijmegen
€ 349,00

Dagvoorzitter: Dolf Jansen
Keynotes:
Hugo de Jonge, Vicepremier en Minister van VWS
Mihai Netea, Professor Experimentele Interne Geneeskunde, Radboudumc
Sabine Pinedo, Vasculair Internist en ondernemer
Allard Kaptein, Managing Director Covalution Holding & mede-oprichter Acerta Pharma
Jo de Boeck, Executive Vice President & CSO Imec

static

Pathé Nijmegen
Willem van Arenbergstraat 6
6515 AT Nijmegen

14-3-2019 00:00:00

Health Valley Partners