Home Events Health Valley Event 2020

12 maart 2020

Health Valley Event 2020

grootste zorginnovatiecongres van Nederland

Op 12 maart 2020 vindt Health Valley Event 2020 plaats in Pathé Nijmegen. Deze twaalfde editie van het grootste zorginnovatiecongres in Nederland mag je niet missen! Op deze dag draait het om mensen die het verschil maken voor de gezondheidszorg. Of dat nu artsen, verpleegkundigen, investeerders, ondernemers of wetenschappers zijn. Allemaal bezig met innovatie, om op hun eigen unieke manier voor patiënten het verschil te maken.

Op HVE 2020 maak je kennis met de nieuwste trends en ontwikkelingen in Life Sciences & Health en de mensen daarachter. De dag zit vol met inspirerende innovaties, interessante keynotes, vele themasessies, een Investor’s Lounge en Pecha Kucha’s en volop gelegenheid tot netwerken. Kortom, een event waar je bij wilt zijn! Lees er meer over op www.healthvalleyevent.com


Tickets

Tickets voor Health Valley Event 2020 op 12 maart 2020 in Pathé Nijmegen zijn vanaf het najaar te koop op  www.healthvalleyevent.com.  Partners van Health Valley ontvangen medio januari bericht ontvangen over het gratis of met korting registreren van tickets. 

Pathé Nijmegen, Willem van Arenbergstraat 4, 6515 AT Nijmegen
€ n.t.b.

static

Pathé Nijmegen
Willem van Arenbergstraat 4
6515 AT Nijmegen

Health Valley Partners