Doe je mee aan een gesprek over ‘Sociale Innovatie’?
Home Events Health Valley Partners on Tour bij Pluryn

13 september 2017

Health Valley Partners on Tour bij Pluryn

Veel zorgorganisaties maakten de afgelopen jaren een start met eHealth, door spelenderwijs te experimenteren en op ontdekkingsreis te gaan. Nu is het tijd voor een volgende fase waarin kansen worden verzilverd. Daarom is Pluryn gestart met het Digital Health Center (DHC). In deze nieuwe maatschappelijke onderneming bouwen zorgorganisaties en bedrijven samen aan een duurzaam innovatie- en kennisnetwerk. Een ecosysteem waar inspiratie, cocreatie en innovatie gemeenschappelijke kernwaarden zijn. Een goed ecosysteem is goud waard.   

Het Digital Health Center heeft de ambitie te accelereren en het tempoverschil in innovatie tussen zorg en technologie te overbruggen. Zonder de cliënt uit het oog te verliezen. Tijdens deze Partners on Tour vertelt onder andere Sanneke Langendoen, innovatiemanager bij Pluryn, over innovatie binnen de sector Jeugdzorg en Gehandicaptenzorg. Samen met partners Rockstart en ’s Heerenloo gaat ze dieper in op het Digital Health Center en de intensieve samenwerking hierbij. Ook hebben we het over online marketing en gaan we met elkaar in gesprek over ‘Sociale Innovatie’. Wil jij hier graag aan deelnemen? Meld je dan hieronder aan en kom op 13 september naar de Partners on Tour bij Pluryn.

Wil je alvast meer lezen over innovaties bij Pluryn? Bekijk dan het interview van innovatiemanager Sanneke Langendoen op IT Executive
 

Praktisch

 • Auto: parkeren is gratis op het parkeerterrein van Pluryn of op de parkeerplaats 50m voorbij de hoofdingang
 • OV: Pluryn is bereikbaar per stadsbus. Er is een bushalte direct voor de deur.
Pluryn ondersteunt bij het vergroten van kansen op een zo volwaardig en zelfstandig mogelijke plek in de samenleving. Ook als de problematiek complex is. De eigen kracht en toekomstwensen zijn het uitgangspunt: Sterker in de samenleving, powered by Pluryn. 
gratis
80 deelnemers
15.30 uur: Ontvangst 
15.45 uur: Aanvang programma
 • Welkom door Health Valley en Pluryn
 • Online Marketing in de Zorg
  • Marian Draaisma, Marketing Director bij Pluryn en Robert Peters, Digital Marketeer bij Pluryn. De virtuele realiteit is snel, zacht en vanzelfsprekend ons leven binnengestapt. Als een smooth operator. Pluryn anticipeert en initieert hier met online marketing op als onderdeel van het totale marketingplan.
 • Samenwerking Pluryn, Rockstart en ‘Heeren Loo op het gebied van innovatie
  • Sanneke Langendoen, Innovatiemanager bij Pluryn, over het Digital Health Center: een nieuwe maatschappelijke onderneming die zorginstellingen, cliënten, kennisinstituten, bedrijven en startups samenbrengt en daarmee de snelheid en effectiviteit van de innovatie bevordert.  
  • Casper Smeets, Program Director Digital Health bij Rockstart, over de rock-wereld van startups en de samenwerking met de zorg.
  • Suzanne Verheijden, Programmamanager Innovatie bij ‘s Heeren Loo, over ervaringen van de VG Innovators Group (Verstandelijk Gehandicapten Zorg) en innovatie bij ‘s Heeren Loo.
 • In gesprek over ‘Sociale innovatie’ 
17.15 uur: Netwerkborrel
18.30 uur: Einde
 
Marian Draaisma, Marketing Director bij Pluryn
Robert Peters, Digital Marketeer bij Pluryn
Sanneke Langendoen, innovatiemanager bij Pluryn
Casper Smeets, Program Director Digital Health bij Rockstart
Suzanne Verheijden, Programmamanager Innovatie bij ‘s Heeren Loo.
IMG_6125.JPG

IMG_6132.JPG
IMG_6146.JPG

IMG_6155.JPG
IMG_6151.JPG

IMG_6150.JPG

static

Hoofdkantoor Pluryn, Grand Café
Industrieweg 50
Nijmegen

Health Valley Partners