7 maart 2018
Home Events Health Valley Partners on Tour bij PostNL 7 maart

07 maart 2018, 8.00 tot 10.00 uur, inclusief ontbijt

Health Valley Partners on Tour bij PostNL 7 maart

Bezoek hét grootste pakkettensorteercentrum en Pharma & Care hub van PostNL!

December is de drukste maand van het jaar voor PostNL en op dit moment worden er ruim 1 miljoen pakketten per dag gesorteerd. Meteen de vuurdoop voor het pas geopende 9.400 m2 pakkettensorteercentrum van PostNL in Nieuwegein. Wist je dat zij naast deze pakketten, ook dagelijks medicijnen, medische hulpmiddelen en -apparatuur via deze temperatuurgecontroleerde overslag distribueren naar groothandels, ziekenhuizen, apotheken en verzorgingshuizen? Dat doen zij door middel van de zogenaamde Pharma & Care hub. 

Wegens grote belangstelling voor de editie van 7 februari heeft PostNL aangeboden twee extra Partners on Tour bijeenkomsten te organiseren op woensdagochtend 14 februari 2018 en woensdagochtend 7 maart. Na een heerlijk ontbijtje krijg je de unieke kans om eens achter de schermen te kijken bij deze gigantische 24-7 operatie! Enthousiast? Meld je snel aan. 

LET OP: er is slechts plek voor 30 mensen. Bij meer aanmeldingen hebben Partners van Health Valley voorrang. Kom je liever op 14 februari, klik dan hier.

Bent u niet in de gelegenheid om aan te sluiten bij een van de PostNL bijeenkomsten? Kom dan naar het Health Valley Event op 15 maart 2018 in NIjmegen. Herna Verhagen, directeur Post NL, is daar een van de keynote sprekers die u niet mag missen! 
 
We zijn te gast in het nieuwe opslag- en sorteercentrum van PostNL in Nieuwegein.
 
gratis
26 deelnemers
07.45 uur    Inloop
08.00 uur    Welkom door Marc Kalf, Innovatiemanager Health Valley Netherlands
08.05 uur    Introductie door Huub Zijlstra, Business Development Manager Health bij PostNL
Huub is verantwoordelijk voor de business development binnen het health domein voor PostNL. Hierbij houdt hij zich bezig met het efficiënter inrichten van bestaande stromen tot het creëren van nieuwe logistieke stromen en diensten binnen de (soms) complexe structuren van het zorgdomein.
09.00 uur    Rondleiding door het pakkettensorteercentrum en bezichtiging Pharma & Care hub
10.00 uur    Einde programma
 
Marc Kalf, Innovatiemanager Health Valley Netherlands
Huub Zijlstra, Business Development Manager Health bij PostNL

static

Pakkettensorteercentrum Nieuwegein
Mobilisatiedok 4
3439 JG Nieuwegein

Health Valley Partners

RSS 2.0