Home Events Health Valley Partners on Tour 'Voeding en gezondheid'

15 juni 2017

Health Valley Partners on Tour 'Voeding en gezondheid'

Op donderdag 15 juni vindt ‘Health Valley - Partners on Tour’ plaats bij Van Hall Larenstein in Velp. Het thema voor deze Partners on Tour is "Voeding en gezondheid". Wat is de impact van voeding op het voorkomen van welvaartsziekten? Welke ontwikkelingen op het gebied van voeding zijn van belang voor innovatie in de zorg? 
 
Een drietal partijen komt aan het woord. Zij zullen ieder vanuit hun eigen invalshoek het thema belichten. Lector Esther Nederhof over haar lectoraat en onderzoeken op het gebied van voeding en gezondheid. MyMicroZoo over hun deelname aan het onderzoek. Menzis over het thema Leefkracht in relatie met de visie op gezonde voeding. Het netwerk wordt bevraagd op welke gezonde voedingspatronen kunnen helpen welvaartsziekten terug te dringen. Hoe kunnen we de transitie richting écht gezonde voeding bewerkstelligen? Welke richting kunnen zorginstellingen het beste kiezen? Hoe kunnen we mensen helpen inzicht te krijgen in hún relatie tussen voeding en gezondheid?
 
Deelname is alleen mogelijk voor partners van het Health Valley netwerk. U kunt zich via onze website inschrijven. 

TIjd:  15.30 – 18.00 uur (Netwerkborrel vanaf 17.15 uur)
 
Van Hall Larenstein (VHL) is een internationale groene kennisinstelling, waar we met passie en kunde onderwijs verzorgen, ondersteund door praktijkgericht onderzoek binnen diverse onderzoeksgroepen. 
gratis
Aanmelden
15.30 – 18.00 uur (Netwerkborrel vanaf 17.15 uur)
 

Hogeschool Van Hall Larenstein

Meer over deze partner

 • The Economic Board

  Emina Joosten

 • PNO Consultants

  Eveline Vreeburg

 • BioVolt BV

  Eric Smith

 • MUAN Consulting

  Jack Gao

static

Health Valley Partners

Maak ook het verschil

Maak ook het verschil

Word partner Team

Vragen? Neem contact op met Health Valley.

RSS 2.0 RSS 2.0 RSS 2.0