Home Events Health Valley Event 2017

09 maart 2017, 09.00 - 17.30 uur

Health Valley Event 2017

Het Health Valley Event 2017 draait dit jaar om patiënt gedreven innovatie. Onmisbaar voor iedereen in het bedrijfsleven, de gezondheidszorg, wetenschap en overheid die zich bezighouden met innovatie in de health sector. Zij die willen samenwerken met cliënten en patiënten om innovaties nog beter aan te sluiten op de daadwerkelijke behoeften en bovendien de markt sneller wilt bereiken. Innovatie in Life Sciences & Health begint en eindigt immers bij de cliënt of patiënt. Bij die ene, unieke persoon en bij patiëntpopulaties.

Onder leiding van het verfrissende dagvoorzitters-duo MiER staan toonaangevende sprekers als Jan Kimpen en Dianda Veldman stil bij de belangrijkste drijfveer in hun werk, de patiënt. Ook dit jaar maakt het Health Valley Event haar veelzijdig programma weer waar met diverse parallelle sessies over uiteenlopende thema’s, een investorslounge, workshops en volop gelegenheid om te netwerken. De dag wordt afgesloten in aanwezigheid van Constantijn van Oranje-Nassau.

CineMec Nijmegen
Willem van Arenbergstraat 4
6515 AT Nijmegen
Voor navigatie kies Keizer Augustusplein
Meer informatie 

349,00

Plenaire keyenotes en slotshow, parallelle sessies, themasessies, beursvloer, Living Lab, Investorslounge, Pecha Kucha's, Engelstalige sessies en nog veel meer! 

Kijk op www.healthvalleyevent.com voor meer informatie. 

Dagvoorzitters: MiER
Keynotes: Dianda Veldman, Jan Kimpen, Kris Verburgh
Bekijk alle Sprekers op http://www.healthvalleyevent.com/sprekers 

static

CineMec Nijmegen
Willem van Arenbergstraat 4
6515 AT Nijmegen

9-3-2017 00:00:00

Health Valley Partners