Home Events Healthy Profit

15 mei 2019, 19:00 – 22:00 uur

Healthy Profit

Congres

Voeding, sport en gezondheid hebben een grote impact op jou als persoon en jouw organisatie. Wat zijn dé gouden lessen bij de integrale aanpak anno 2019 volgens de laatste inzichten?

Hoe kan een juiste balans tussen voeding, sport en gezondheid een positieve impact hebben op jou als persoon en jouw organisatie? Om hier een gedegen antwoord op te kunnen geven is het volgens organisatoren Next Generation Athletics en Rush Hour van belang dat er een integrale visie wordt gegeven vanuit diverse invalshoeken. Hiervoor gaat dagvoorzitter Henk-Jan Koershuis (schrijver van het boek "Een Gouden Boodschap") met enkele deskundigen in gesprek gaan over een betere balans in voeding, sport en gezondheid. Professionals op het gebied van fysiologie, voeding, neuropsychologie, orthomoleculaire geneeskunde, vitaliteit en topsport delen tijdens Healthy Profit hun kennis en inzicht. Enkele sprekers die je kunt verwachten zijn onder andere hoogleraar fysiologie Maria Hopman, orthomoleculair therapeut en neuropsycholoog Norma Jongkind, topatlete Susan Krumins en performance coach Marieke van Wanroij.

Streef jij naar een gezond(er) leven? Of ben je ondernemer, werkgever, student, vitaliteitscoach/-adviseur, hr-manager/-medewerker en op zoek naar meer diepgang/inhoud over de onderwerpen voeding, sport en gezondheid in het kader van jouw persoonlijke en/of professionele belang?

Auditorium HAN Sport en Bewegen, Heyendaalseweg 141, 6525 AJ Nijmegen
gratis
Maria Hopman
Norma Jongkind
Susan Krumins
Marieke van Wanroij

static

Auditorium HAN Sport en Bewegen
Heyendaalseweg 141
6525 AJ Nijmegen

Health Valley Partners