Home Events HIGH5 Lezing: 3D Printen

30 september 2019, 16.00 - 18.00 uur

HIGH5 Lezing: 3D Printen

Op maandag 30 september vindt de tweede lezing in de HIGH5 lezingreeks plaats a.s. met als onderwerp 3D-printen (additive manufacturing).

3D-printen biedt veel voordelen zoals vrijheid van vormgeving, keuzevrijheid van materiaal én snelheid in het proces van productontwikkeling. Door het verder ontwikkelen van deze techniek, kan 3D printen in de toekomst een steeds grotere rol spelen in de productie van goederen. Deskundigen voorspellen dat als de groei in dit tempo doorzet, de 3D print markt in 2024 een omvang heeft van 35 miljard dollar.  

Pieter Debrauwer is sinds 2018 Managing Director van AMSYSTEMS Center. TNO en TU/e High Tech Systems Center werken in AMSYSTEMS Center samen aan de volgende generatie Additive Manufacturing equipment. Pieter heeft vanuit verschillende functies gewerkt aan biomedische toepassingen van lab on chip, semicon, additive manufacturing en food-printing. Meer inhoudelijke informatie over de lezing vindt u hier.

De lezing vindt plaats in het Multimediapaviljoen op de TU/e Campus, Horsten 1 in Eindhoven. Inloop vanaf 15.45 uur, start om 16.00 uur. Om 16.30 uur volgt een speciale rondleiding door de verschillende 3D-printlabs die gevestigd zijn in het naastgelegen gebouw Catalyst. Na afloop, rond 17.30 uur, bent u weer welkom in het Multimediapaviljoen voor de netwerkborrel.
 
Wij verzoeken u om u vooraf aan te melden. De capaciteit van de labs in Catalyst is beperkt.
TU/e Campus, multimediapaviljoen, Horsten 1, Eindhoven
gratis

15.45 uur Inloop
16.00 uur Start
16.30 uur Speciale rondleiding door de verschillende 3D-printlabs die gevestigd zijn in het naastgelegen gebouw Catalyst
17.30 uur Netwerkborrel

Pieter Debrauwer, Managing Director van AMSYSTEMS Center

static

TU/e Campus, multimediapaviljoen
Horsten 1
Eindhoven

Health Valley Partners