Home Events HIP workshop: “Grenzeloos Ondernemen”

19 juni 2017, 15.30 - 17.00 uur

HIP workshop: “Grenzeloos Ondernemen”

Tijdens deze workshop zal Edwin ter Burg, International Business Coach bij TradeOffice u meenemen in de stappen die essentieel van belang zijn als het gaat om grenzeloos ondernemen. Hij zal samen met u kijken naar uw eigen onderneming en de kritische vragen stellen als het gaat om verdere groei van uw onderneming zowel nationaal als internationaal.Trade Office is een onafhankelijk steunpunt voor internationaal zakendoen in de Regio Zwolle. Innovatieve ondernemers vinden bij Trade Office kennis, onderzoekscapaciteit, ervaring en een internationaal netwerk om grensoverschrijdend zaken te kunnen doen.

TradeOffice kan u bijstaan in het maken van de juiste keuzes en het leggen van focus waarna u gericht een keuze kunt maken.

Een keuze die u bijvoorbeeld kunt maken is gebruik maken van het Boost4Health Interreg 5B Programma. Tijdens deze workshop willen wij u kennis laten maken met dit instrument voor innovatieontwikkeling en internationalisering. Boost4Health is een Europees gefinancierd project, dat op basis van kortdurende trajecten tot doel heeft om geselecteerde Europese kleine en middelgrote life science bedrijven te ondersteunen bij hun inspanningen om hun ondernemingen grensoverschrijdend te laten opereren. Bedrijven kunnen gebruiken maken van faciliteiten als zeer gerichte matchmaking in het ecosysteem van 8 landen (daarbinnen 11 regio's), coaching en een microfinanciering om een samenwerking op te starten met een partij uit het buitenland gericht op zowel technologie als markt ontwikkeling.

De workshop zal plaatsvinden op maandag 19 juni van 15.30 tot 17.00 uur bij het Health Innovation Park Dr. Stolteweg 74a te Zwolle. Aansluitend is er gelegenheid om te netwerken en vragen te stellen. U kunt zich aanmelden via de aanmeldknop.

Health Innovation Park , Dr. Stolteweg 74a, Zwolle
gratis
Aanmelden
Edwin ter Burg

Health Innovation Park ( HIP )

Meer over deze partner

static

Health Innovation Park
Dr. Stolteweg 74a
Zwolle

Health Valley Partners

RSS 2.0