Home Events Holland Paviljoen @ IE Expo Shanghai 2019

15 april 2019 - 17 april 2019

Holland Paviljoen @ IE Expo Shanghai 2019

IE Expo China is dé beurs in Azië daar waar het gaat om technologische oplossingen voor milieuvraagstukken op het gebied van water, afval, lucht en grond. De jaarlijkse beurs vindt plaats van 15 tot 17 april 2019 in Shanghai. GO4EXPORT, het ministerie van Infrastructuur en Milieu organiseren in samenwerking met het economisch netwerk in China een Holland Paviljoen tijdens de IE Expo China 2019. Een effectieve manier om met uw bedrijf zichtbaar te zijn voor een relevante Chinese doelgroep, tegen minimale kosten en met een optimaal resultaat.

Deelname aan het Holland Paviljoen levert op:

 • 6-12 m² in het Holland Paviljoen met herkenbare ‘Holland Branding’
 • Bijeenkomst voor vertrek over de dos en don’ts van een Chinees beursbezoek
 • Welkomstdiner met de Nederlandse consulaat-generaal in Shanghai
 • Deelname aan het ‘Holland Water Seminar’ tijdens de beurs, georganiseerd door het Nederlandse ministerie van Infrastructuur en Milieu
 • De mogelijkheid om uw bedrijf te presenteren tijdens een pitch-event op de beurs, gevolgd door een netwerkbijeenkomst in het Holland Paviljoen
 • Optioneel: Matchmaking met Chinese bedrijven
 • Optioneel: Met een handelsdelegatie naar Chinese regio’s waar er vraag is naar Nederlandse oplossingen op het gebied van water- en milieutechnologie. Een uitgelezen kans voor markttoegang in minder bekende regio’s van China.

Waarom deelnemen aan het Holland Paviljoen:

In een land waar de groeiende vraag naar water het aanbod overstijgt, staat de Chinese watersector voor grote uitdagingen. Door met uw bedrijf aan te sluiten bij het Holland Pavijoen krijgt u de mogelijkheid om lokale partners te vinden en voet aan de grond te krijgen in de Chinese markt.

China heeft steeds meer water nodig om aan de groeiende vraag van de bevolking te kunnen voldoen. De normen voor schoon drinkwater zijn aangepast aan internationale standaarden. Lokale overheden moeten zich daarom inspannen om hun waterzuiveringsinstallaties te verbeteren. Ook de normen voor (industrieel) afvalwater worden steeds strenger. De Chinese overheid realiseert zich dat deze uitdagingen vragen om versoepeling in de watersector en het toelaten van buitenlandse technologie en expertise.

Omdat Nederland uitblinkt op het gebied van watertechnologie, liggen er kansen over de hele breedte van deze sector, zowel bij het winnen, zuiveren, distribueren en het gebruik van water, als bij de verwerking vna (industrieel) afvalwater.

Meer informatie over de ontwikkelingen van deze sector in China vindt u in het rapport: China’s Top Sector Water Technology: Opportunities for Dutch Businesses.

Kosten

Kosten voor deelname aan het Holland Paviljoen zijn:

 • Huur voor ruimte in het paviljoen voor uw eigen bedrijf (afhankelijk van het aantal m2, neem contact op voor meer informatie)
 • Reiskosten naar en binnen China
 • Hotelkosten
 • Kosten voor een eigen tolk

Interesse?

Wilt u deelnemen aan het Holland Paviljoen tijdens de IE Expo China, neem dan contact op met Judith van de Bovenkamp: Judith.vandeBovenkamp@oostnl.nl.

De samenwerkende organisaties binnen Trade & Innovate NL, Oost NL, BOM en de buitenlandse posten in China organiseren gezamenlijk 2 Holland Paviljoens tijdens de IE in Shanghai april 2019. Organisatie en coördinatie is in handen van GO4EXPORT. 

IE Expo 2019, Shanghai, Azië

static

IE Expo 2019

Shanghai, Azië

Health Valley Partners