Home Events How2Finance

14 november 2019, 07.45 - 11.00 uur

How2Finance

Ontbijtsessie

How2Finance is speciaal voor ondernemers in de regio Oost-Nederland die op zoek zijn naar een financiering voor hun bedrijfsactiviteiten. Op 14 november 2019 vindt How2Finance plaats op het IPKW in Arnhem. Het financieringslandschap lijkt op het eerste gezicht een behoorlijk lastig te doorgronden terrein voor een startende of groeiende ondernemer. Het is niet makkelijk om het hele plaatje te overzien.  Welke financieringen zijn er mogelijk? En welke combinaties zijn er te maken?

Van vroege fase financiering tot groeikapitaal
Tijdens How2Finance events krijg je antwoord op dit soort vragen. Van vroege fase financiering tot groeikapitaal. Van subsidies tot participatie van Business Angels. Het komt allemaal aan bod tijdens een inspirerende en efficiënte ontbijtsessie, die Oost NL samen met netwerkpartners in de regio organiseert.
Of de ondernemer nu in een pre-seed fase zit, in de startfase of bedrijven in de groei, iedere ondernemer met een financieringsbehoefte loopt wel eens aan tegen de ogenschijnlijke complexiteit van verschillende vormen van financiering.

In een korte en interessante informatiebijeenkomst wordt er kennis gemaakt met de top-10 van financierings- instrumenten. Hoe kan je te werk gaan? Welke combinaties zijn er mogelijk en wat ís er eigenlijk mogelijk?

Er is volop gelegenheid om eigen cases in te brengen en voor te leggen aan de aanwezige experts.

Via de website www.oostnl.nl/how2finance vindt u meer informatie
en kunt u zich gratis aanmelden.
Industriepark Kleefse Waard, Westervoortsedijk 73, 6827 AV Arnhem
gratis
07.45 - Inloop met ontbijt en koffie & thee
08.15 - Introductie
08.30 - Vijf korte presentaties van experts
op het gebied van financiering
09.15 - Twee ondernemers vertellen over hun ervaringen
09.45 - Pauze en intekenen voor speeddates
10.00 - Speeddaten met experts (5 rondes van elk 10 minuten)
11.00 - Afsluiting

static

Industriepark Kleefse Waard
Westervoortsedijk 73
6827 AV Arnhem

Health Valley Partners