Maak kennis met de top 10 financieringsinstrumenten voor startups & scaleups

How2Finance event DOETINCHEM

Home Events How2Finance event Doetinchem

29 november 2018, 08:00 – 11:30 uur

How2Finance event Doetinchem

Vanaf september tot en met november organiseert Oost NL vier bijeenkomsten voor ondernemers over de top-10 financieringsinstrumenten voor ondernemingen. Van vroegefase- financiering tot groeikapitaal. Van subsidies tot participatie van Business Angels. Het komt allemaal aan bod tijdens een inspirerende en efficiënte ontbijt-sessie, die we samen met onze netwerkpartners in de regio organiseren.

"Hoe vind ik de juiste financiering voor mijn onderneming?"

Financiering

Het landschap van financiering lijkt op het eerste gezicht een behoorlijk lastig te doorgronden terrein. Voor jou als startende of groeiende ondernemer is het veelal niet makkelijk om het hele plaatje te zien. Welke financieringen zijn er mogelijk? En welke combinaties zijn er te maken? 

Tijdens dit How2Finance event krijg je antwoord op dit soort vragen. Van vroege fase financiering tot groeikapitaal. Van subsidies tot participatie van Business Angels. Het komt allemaal aan bod tijdens een inspirerende en efficiënte ontbijt-sessie, die Oost NL samen met netwerkpartners in de regio organiseert.

Voor wie?

Het event is speciaal voor ondernemers in de regio Oost-Nederland die op zoek zijn naar een financiering van hun bedrijfsactiviteiten. Of dat nu in de pre-seed fase is, in de startfase of bedrijven in de groei, iedere ondernemer met een financieringsbehoefte loopt wel eens aan tegen de ogenschijnlijke complexiteit van verschillende vormen van financiering. In een korte en efficiente informatiebijeenkomst maak je kennis met de top-10 van financieringsinstrumenten. Hoe ga je te werk? Welke combinaties zijn er mogelijk en wat ís er eigenlijk mogelijk? Er is volop gelegenheid om je eigen case voor te leggen aan de aanwezige experts.
How2Finance_logo.jpg

​How2Finance is een initiatief van Oost NL, de ontwikkelingsmaatschappij van Oost-Nederland, in samenwerking met bovenstaande partners. 

de Ste©K Doetinchem, Raadhuisstraat 25, 7001 EX Doetinchem
gratis
08:00 uur - Inloop met ontbijt en koffie & thee
08:30 uur - Introductie
08:45 uur - 5 korte presentaties van experts op het gebied van financiering
09:30 uur - 2 ondernemers vertellen over hun ervaringen
10:00 uur - pauze en intekenen voor speeddates
10:15 uur - speeddaten met experts (5 rondes van elk 10 minuten)
11:30 uur - afsluiting

static

de Ste©K Doetinchem
Raadhuisstraat 25
7001 EX Doetinchem

Health Valley Partners