Home Events How2Finance Nijmegen

28 maart 2019, 08:00 - 11:30 uur

How2Finance Nijmegen

SMB nodigt u graag uit voor het volgende partner event: 

Hoe vind ik de juiste financiering voor mijn onderneming?

 
Het landschap van financiering lijkt op het eerste gezicht een behoorlijk lastig te doorgronden terrein. Voor startende of groeiende ondernemers is het veelal niet makkelijk om het hele plaatje te zien. Welke financieringen zijn er mogelijk? En welke combinaties zijn er te maken? 

Speciaal voor ondernemers in de regio Oost-Nederland, die op zoek zijn naar financiering organiseert Oost NL samen met ondermeer Briskr & Novio Tech Campus op 28 maart a.s. een inspirerend ontbijt-event van 08.00 tot 11.30 uur. Tijdens dit How2Finance event gaan we in op de verschillende financieringsinstrumenten. Van vroege fase financiering tot groeikapitaal. Van subsidies tot participatie van Business Angels.

De bijeenkomst is niet alleen informatief, maar ook heel praktisch en ‘hands on’ Ondernemers gaan ook individueel met experts op het gebied van financiering in gesprek. Er is volop gelegenheid om een eigen situatie te bespreken en samen te zoeken naar de beste mogelijkheden.

Aan de orde komen bijvoorbeeld: De financieringsinstrumenten van RVO Nederland, het OP-Oost subsidieprogramma, vroege fase financiering van GLD Valoriseert, achtergestelde innovatie leningen van de Rabobank, Crowdfunding en diverse mogelijkheden waarbij Oost NL adviseert, zoals de Gelderse Groeiversneller en het Business Angel Netwerk.
 

Voor wie?

Ondernemers van startups en scaleups van pre-seed fase tot groeifase 

Novio Tech Campus , Gebouw M, SMB zaal, Transistorweg 5, 6534 AT Nijmegen
gratis
08:00 uur - Inloop met ontbijt en koffie & thee
08:30 uur - Introductie
08:45 uur - 5 korte presentaties van experts op het gebied van financiering
09:30 uur - 2 ondernemers vertellen over hun ervaringen
10:00 uur - pauze en intekenen voor speeddates
10:15 uur - speeddaten met experts (5 rondes van elk 10 minuten)
11:30 uur - afsluiting

static

Novio Tech Campus , Gebouw M, SMB zaal
Transistorweg 5
6534 AT Nijmegen

Health Valley Partners