Home Events Implementatie van eHealth, ja! Maar hoe?

04 juni 2019, 16.00-16.45 uur

Implementatie van eHealth, ja! Maar hoe?

Webinar

WouterWolters.jpgVeel innovatieprojecten stranden in de pilotfase. Een van de grootste valkuilen in eHealth trajecten is de onderschatting van de organisatorische impact. Hoe krijg je de eHealth toepassingen van papier naar de praktijk? Misschien herken je dit zelf wel vanuit je eigen zorgorganisatie. Tijdens deze webinar geeft Wouter Wolters van Buro Wisselstroom je in 3 kwartier uitleg over de stap: Hoe maak je de vertaalslag van jouw visie en strategie naar de praktijk? En hoe bewerkstellig je organisatieverandering en hoe zorg je dat de innovatie daadwerkelijk leidt tot meerwaarde voor iedere betrokkene? 

Health Valley organiseert in samenwerking met Buro Wisselstroom vanaf september ook de Masterclass Implementatie van eHealth, ja! Maar hoe? Lees meer informatie hierover op deze pagina.


Voor wie?

Projectleiders, programmamanagers, innovatiemanagers en -adviseurs of andere managers, adviseurs en specialisten uit de zorg die verantwoordelijk zijn voor eHealth of innovatie bij zorgorganisaties in Nederland.

This workshop is powered by Briskr Validate! - a project funded by EFRO (European Fund for Regional Development). 

Briskr-Validate!-logo-resized-(1).png EFRO-logo-resized-(1).png

 
online
gratis

Health Valley Partners