Home Events In debat bij VGZ: Bestaat er een recept voor betaalbare zorg?

19 april 2018, 18.30 tot 20.15 uur

In debat bij VGZ: Bestaat er een recept voor betaalbare zorg?

Op donderdag 19 april van 18.30 tot 20.15 uur organiseert Coöperatie VGZ in Arnhem een debat met als onderwerp 'Bestaat er een recept voor betaalbare zorg?'. Deelname aan het debat is uiteraard gratis.

Ieder jaar besteedt Cooperatie VGZ 10 miljard euro namens onze ruim 4 miljoen klanten. Bijna elk jaar vragen we onze klanten om meer premie te betalen, terwijl we ze betaalbare zorg beloven.

Krijgen onze klanten waar voor hun geld? Kan de premie niet eens een keertje omlaag in plaats van omhoog? Moeten zorgverleners goedkoper werken of moet het vermogen van VGZ omlaag? Als de premie toch omhoog gaat, wiens schuld is dat dan?
 
Op 19 april praten we over deze en andere prangende vragen. Met klanten, patiënten, artsen en beleidsmakers uit de zorg. De eerste gasten zijn al bekend:
  •     Anna van Poucke (partner KPMG)
  •     Deborah van der Stoep (reumatoloog ziekenhuis Gelderse vallei)
  •     Xander Koolman (zorgeconoom). 

En ik, “de penningmeester van VGZ”, ben voorbereid op alle denkbare kritische vragen over het huishoudboekje van VGZ. Want als je 10 miljard euro per jaar te besteden hebt, valt er wel wat uit te leggen.
 

En u? Debatteert u mee?

Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar uw mening. In debat bij VGZ is gratis toegankelijk voor iedereen. Dus wilt u van zich laten horen, of gewoon eens meeluisteren? U bent van harte welkom.

Namens Coöperatie VGZ,
Kees Hamster,
Lid Raad van Bestuur Coöperatie VGZ
Kantoor VGZ, Arnhem
gratis
Anna van Poucke (partner KPMG)
Deborah van der Stoep (reumatoloog ziekenhuis Gelderse vallei)
​Xander Koolman (zorgeconoom)

static

Kantoor VGZ

Arnhem

Health Valley Partners