Home Events In debat bij VGZ: Wie zorgt er voor de mantelzorgers?

28 juni 2018, 19.00 tot 20.30 uur (soep en broodjes vanaf 18.30 uur)

In debat bij VGZ: Wie zorgt er voor de mantelzorgers?

indebatbijVGZlogo.pngMeer dan een miljoen Nederlanders zorgt geheel of gedeeltelijk voor familieleden, partners of buren. Veel van deze mantelzorgers zijn overbelast. Is de grens bereikt? Is er nog ‘formele zorg’ als alternatief? En wie staat er eigenlijk klaar voor de mantelzorgers zelf?
Samen met verzekerden, zorgverleners, mantelzorgers en deskundigen gaan we op zoek naar oplossingen voor de knelpunten die veel mantelzorgers dagelijks ervaren.

In deze editie van In debat bij VGZ draait het om de vraag wat er gedaan kan worden voor de mantelzorgers. Moeten anderen de zorg overnemen, of moeten ze vooral beter worden ondersteund? Is de zorgtaak zelf het knelpunt, of gaat het ergens anders mis?

We praten erover met allerlei betrokkenen. Met mantelzorgers zelf natuurlijk, maar ook met organisaties die mantelzorgers ondersteunen en met fysiotherapeuten die cursussen voor mantelzorgers geven om fysieke overbelasting te voorkomen.
 

En u? Debatteert u mee? 

Met In debat bij VGZ willen we een podium geven aan iedereen die zich betrokken voelt bij de zorg in Nederland. We zoeken met patiënten, verzekerden, zorgverleners, deskundigen en beleidsmakers naar oplossingen voor knelpunten in de zorg.

Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar uw mening of vragen. In debat bij VGZ is gratis toegankelijk voor iedereen. Dus wilt u van zich laten horen, of gewoon eens meeluisteren? U bent van harte welkom. 
Coöperatie VGZ, Nieuwe Stationsstraat 12, 6811 KS Arnhem
gratis

static

Coöperatie VGZ
Nieuwe Stationsstraat 12
6811 KS Arnhem

Health Valley Partners