Home Events Informatiebijeenkomst ‘Wie gaat dat betalen’

26 november 2018, 12.45 tot 17.30 uur

Informatiebijeenkomst ‘Wie gaat dat betalen’

Financiering van medisch technologische innovaties in binnen- en buitenland

Informatiebijeenkomst: ‘Wie gaat dat betalen?’ - hoe schaal ik mijn medisch technologische innovatie op naar binnen- en buitenland? Kom maandag 26 november ook naar het Figi theater in Zeist en leer hier hoe dit werkt.

Je bent als ondernemer op zoek naar de beste route om je innovatie te laten landen in de zorg. Je weet wie jouw innovatie gaat gebruiken en bent benieuwd: Wie gaat mijn innovatie betalen? En hoe is dit georganiseerd in diverse landen in Europa? Kom voor antwoord op deze vragen en meer naar de informatiebijeenkomst ‘Wie gaat dat betalen?’

We bieden je een overzicht en nemen je mee langs de verschillende innovatieroutes die je kunt volgen. Daarnaast bekijken we samen wat voor jouw innovatie de best passende route is. Zowel in Nederland, als ook in een aantal andere Europese landen.

Het belooft een interessante middagbijeenkomst te worden met interactieve workshops, best practices en praktische informatie over de Nederlandse en de Europese zorgmarkt. 

Organisatie: ZonMw, Zorg voor innoveren (Zvi), Hogeschool Windesheim en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), met medewerking van buitenlandposten. 
Hotel Theater Figi, Het Rond 2, 3701 HS Zeist
gratis

static

Hotel Theater Figi
Het Rond 2
3701 HS Zeist

Health Valley Partners