Home Events Innoboot 2018 @ StartUpDelta Summit

19 april 2018, 13:00-22:00 uur

Innoboot 2018 @ StartUpDelta Summit

Op 19 april vindt een speciale lustrumeditie van InnoBoot plaats op de StartupDelta Summit te Arnhem. Je bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij dit nationale startup event en de drie InnoBootsessies bij te wonen. Hieronder vind je meer informatie over het programma van Team InnoBoot (BRISKR, HAN, Novio Tech Campus, Radboud Universiteit en SMB) en praktische informatie over het event.
 

InnoBootsessie: Groene Chemie voor een duurzame omgeving

17:00-18:00 (Floating Future room)
Door onze manier van leven en werken is er een weinig duurzame situatie ontstaan. Hier moet wat aan gedaan worden. Daarom zijn de 12 principes van Groene Chemie opgesteld waarvan een aantal (o.a. afvalreductie en hernieuwbare materialen) voor elke ondernemer interessant zijn. Om u te inspireren zullen we een kijkje geven in de ontwikkelingen die op dit gebied gaande zijn en laten ondernemers zien hoe zij Groene Chemie in de praktijk toepassen.
 

InnoBootsessie: Business Meets Science

16:00-17:00 (Gele Dome)
Veel start-ups hebben problemen met het samenwerken met kennisinstellingen. Hoe kom je bij de juiste persoon terecht? Hoe krijg je überhaupt mogelijkheden samen te werken met kennisinstellingen? In deze sessie zullen Briskr, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Radboud Universiteit en Radboudumc laten zien wat de mogelijkheden zijn die door start-ups benut kunnen worden.
 

InnoBootsessie: Data science van theorie naar praktijk

15:00-16:00 (Gele Dome)
Verzamel, bewerk of analiseer jij grote dataverzamelingen? Of ben je op zoek naar data science kennis? Kom dan naar deze innobootsessie, waar verschillende start-ups uitleggen wat zij doen op het gebied van dataverwerking en hoe ze samenwerken met het nieuwe Data Science Centre van de Radboud Universiteit en het Radboudumc.

Kijk op de website van de StartupDelta Summit voor het volledige programma.
 
standaard €99,-, student €10,-, startups gratis 

static

Industriepark Kleefse Waard

Arnhem

19-4-2018 00:00:00

Health Valley Partners