Home Events Innovatiebazaar Radboudumc (Radboud Student Conference)

26 juni 2017, 13.00 tot 15.30 uur

Innovatiebazaar Radboudumc (Radboud Student Conference)

Bekijk de innovatiekracht van studenten Radboudumc op maandag 26 juni

Zo’n 450 eerstejaarsstudenten Geneeskunde en Biomedische Wetenschappen van het Radboudumc presenteren op maandag 26 juni bijna honderd innovaties als onderdeel van hun eerste studiejaar. De Innovatiebazaar is open voor iedereen die nieuwsgierig is naar de innovatiekracht van studenten.

De bazaar is vanaf 13.00 tot 15.30 uur te bezoeken op het Studieplein in het Studiecentrum (Geert Grooteplein 21, route 86). De dag eindigt om 15.45 uur met een uitreiking van de publieksprijs en de juryprijs in de Lammerszaal. Vorig jaar won de innovatie HospiTour de eerste prijs. HospiTour wil door middel van een levensechte ervaring het traject rond een operatie voor patiënten zichtbaar maken door 360-graden filmpjes van pre- en postoperatieve situaties.

Onder de noemer van Radboud Student Conference worden in de week van 26 juni verschillende activiteiten georganiseerd. Zo is er op dinsdag 27 juni een wetenschapscongres waar tweedejaars hun wetenschapsproject presenteren met een posterpresentatie op het studieplein (open voor iedereen). Het gehele programma is te bekijken via https://www.radboudumc.nl/onderwijs/doelgroepen/studenten/academisch-onderwijs/radboud-student-conference.

Aanmelden is niet nodig. Meer informatie via luc.nabben@radboudumc.nl.
 
 
gratis
Aanmelden

13.00 uur Radboudumc Innovatiebazaar
15.45 uur Uitreiking publieksprijs en de juryprijs in de Lammerszaal

static

Radboudumc, Studieplein in het Studiecentrum, route 86
Geert Grooteplein 21
Nijmegen

Health Valley Partners

RSS 2.0