Home Events IP Congres 2019

06 juni 2019, 12.00 tot 18.00 uur

IP Congres 2019

Hierbij nodigen wij u uit voor het jaarlijkse IP Congres van Arnold & Siedsma op donderdag 6 juni as. in De Fabrique, Utrecht. De bijeenkomst start met een lunch om 12.00 uur en wordt rond 17.30 uur afgesloten met een borrel. Het volledige programma en aanmeldformulier vindt u hieronder. Meld u vandaag nog aan om u te verzekeren van een plaats voor deze interessante, inspirerende en informatieve middag.

Centraal thema van het congres is innovatie en duurzaamheid. Onder leiding van dagvoorzitter Roelof Hemmen (BNR Nieuwsradio en voormalig nieuwslezer) geven gevestigde namen en aanstormend talent hun visie op duurzaamheid en innovatie. Daarnaast zijn er vier informatieve workshops geprogrammeerd, waaruit u een keuze kunt maken. Tevens bieden wij u tijdens het IP Congres de mogelijkheid voor een speeddate met één van onze gemachtigden. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om te netwerken met de andere aanwezigen.

De Fabrique, Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht
gratis

De zorg van de toekomst
Lucien Engelen
CEO Transform.Health, Fellow Deloitte Center for the Edge, Faculty Singularity University USA & NL

Innovatie, duurzaamheid en de invloed op de economie

Voedsel en duurzaamheid
Sander Peltenburg
De Krekerij

De dag wordt afgesloten door wetenschapsjournalist Diederik Jekel:

Innovatie & duurzaamheid vanuit wetenschappelijk perspectief
Diederik Jekel
Wetenschapsjournalist

Daarnaast kunt u deelnemen aan twee workshops van 40 minuten met de thema's: Merken & Modellen, Octrooien, IP law en mediation bij geschillen.

static

De Fabrique
Westkanaaldijk 7
3542 DA Utrecht

Health Valley Partners